E-devlet üzerinden hemen kontrol edin! Tüm ATM'lerden 4.336 TL parayı çekebilirsiniz

E-devlet üzerinden hemen kontrol edin! Tüm ATM'lerden 4.336 TL parayı çekebilirsiniz

Hesaplara 4.336 TL para yatıyor! Paranızı e-Devletten kontrol edin: Tüm ATM'lerden paranızı alabilirsiniz. Beklenen ödemelerin bugün başladığı hesaplara yatırılmaya başlandığı aktarıldı. Ay sonuna kadar ödemelerin devam edeceği bildirildi.

Türkiye'deki evde bakım maaşı ödemelerinin başladığı ve her ayın 15'inde başlayarak il bazında ödemelerin yapıldığı ve ay sonuna kadar devam edecek. Bu yıl için ödemenin 4.336 TL olduğu belirtilmiştir. Ödemelerin banka hesaplarından veya e-Devlet üzerinden kontrol edilebilirsiniz. E-devlet üzerinden sorgulama yapmak için kişinin kimlik numarası ve şifresi ile https://www.turkiye.gov.tr/ adresine girerek "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazması gerekiyor.

E-devlet üzerinden hemen sorgula

2023 yılı için belirlenen tutar 4.336 TL olarak açıklandı. Evde bakım ödemeleri her ayın 15'inde başlıyor ve ay sonuna kadar devam ediyor. Ödemelerin yapıldığına dair bilgi, e-Devlet üzerinden "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" sayfası aracılığıyla kontrol edilebilir. Sorgulama yapmak için kişinin kimlik numarası ve e-Devlet şifresi gerekiyor. Ödemelerin banka hesaplarına yattığı da kontrol edilebilir.

E-devlet üzerinden hemen sorgulama detayları

e-Devlet üzerinden evde bakım ödemeleri sorgulama işlemi için öncelikle e-Devlet sistemi üzerinden giriş yapılmalı ve arama bölümüne "Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü" yazılmalıdır. Bu bölüme giriş yapıldıktan sonra "Hizmetlerimiz" bölümünde yer alan "Engelli ve Yaşlı Bakım Hizmetleri" seçeneği tıklanmalıdır. Açılan sayfada "Engelli ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Ödemelerim" başlığı altında "Ödemelerim" butonuna tıklanarak evde bakım ödeme bilgileri sorgulanabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum