AC Milan - Torino maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? | Milan - Torino maçı canlı izle! | Milan - Torino form durumları ve maç detayları.

AC Milan - Torino maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? | Milan - Torino maçı canlı izle! | Milan - Torino form durumları ve maç detayları.

İtalya Serie A'da 10. hafta karşılaşması Milan - Torino maçını hangi kanal yayınlayacak? Takımların son durumu, sakatlar, cezalılar ve maça dair tüm detaylar.

İtalya Serie A'da 10. haftada mücadelesinde şampiyonluk hedefleri olan Milan, ligin sıkı ekiplerinden Torino'yu ağırlayacak.

Ev sahibi ekip Milan, ligdeki namağlup iki takımdan biri. Namağlup lider Napoli'nin ardından ikinci sırada yer alan Milan, Napoli ile aynı puana sahip. İki takımın da 9 maç sonucunda 8 galibiyet ve 1 beraberliği bulunuyor ancak lider Napoli, averaj farklıyla liderlik koltuğunda oturuyor. Milano temsilcisi Serie A'da oynadığı son 5 maçın tamamından galibiyetle ayrıldı ve kırmızı siyahlı ekip oldukça formda. Milan'da kaleci Maignan ile birlikte Florenzi, Messias ve Plizzari sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Deplasman ekibi Torino oldukça kısır bir takım görüntüsü çiziyor. Özellikle deplasmanda oynadığı 4 maçta sadece 3 gol atarken, kendi kalesinde 4 gol gördüler. Geride kalan son 5 maçın sadece 1'ini kazanabilen Torino, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Torino ekibinin bu maçta da sıkı bir savunma yapması bekleniyor. Konuk ekipte Ansaldi, Verdi, Pjaca gibi önemli isimler sakatlıkları sebebiyle bu maçta forma giyemeyecekler.

AC Milan - Torino maçı hangi kanalda?

Milan - Torino karşılaşmasını S Sport + ve S Sport 2 kanalları canlı yayınlayacak. 

AC Milan - Torino maçı hangi gün?

Milan - Torino maçı 26 Ekim 2021, Salı günü oynanacak.

AC Milan - Torino maçı saat kaçta başlayacak?

Milan - Torino karşılaşması saat 21.45'de başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.