Adanaspor - Adıyamanspor Maçı A Spor Canlı İzle | Adanaspor - Adıyamanspor maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

Adanaspor - Adıyamanspor Maçı A Spor Canlı İzle | Adanaspor - Adıyamanspor maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadeleleri devam ediyor. Adanaspor, Adıyamanspor'u konuk edecek. Bu müsabakayı canlı izlemek isteyen futbolseverler haberimize göz atabilirler.

Akdeniz temsilcisi Adanaspor'da işler yolunda gitmiyor. Adanaspor ligde oynadığı 10 maçta sadece 2 galibiyet alabildi. Adana ekibi, ligde puan durumunda 16. sırada ve dolayısıyla küme düşme hattında bulunuyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adıyamspor'da da tıpkı Adanaspor'da olduğu gibi işler hiç de yolunda gitmiyor. Adıyamanspor, puan durumunda 19. sırada yer alırken bu sezon oynadığı 9 maçta sadece 1 galibiyet aldı ve kalan maçların tamamında rakiplerine boyun eğdi. Rakip fileleri 8 kez havalandırabilen Adıyamanspor kendi kalesinde ise tam 18 gol görerek maç başına ortalama 2 gol yedi. Bu anlamda ligin en fazla gol yiyen ekiplerinden biri konumundalar. 

 

 

Adanaspor - Adıyamanspor maçı hangi kanalda?

Adanaspor - Adıyamanspor karşılaşmasını A Spor kanalı canlı yayınlayacak. 

Adanaspor - Adıyamanspor maçı hangi gün?

Adanaspor - Adıyamanspor maçı 26 Ekim 2021, Salı günü oynanacak.

Adanaspor - Adıyamanspor saat kaçta başlayacak?

Adanaspor - Adıyamanspor karşılaşması saat 20.45'de başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.