Altay - Belediye Derincespor Maçı A Spor Canlı İzle | Altay - Belediye Derincespor maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

Altay - Belediye Derincespor Maçı A Spor Canlı İzle | Altay - Belediye Derincespor maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadeleleri devam ediyor. Altay, Belediye Derincespor'u konuk edecek. Bu müsabakayı canlı izlemek isteyen futbolseverler haberimize göz atabilirler.

Mustafa Denizli idaresindeki Altay, Süper Lig'de son 3 maçını da kaybetti. Avrupa'ya direkt katılma hakkının elde edilebileceği Türkiye Kupası özellikle Anadolu ekipleri için hem gelir açısından hem de Avrupa'ya katılma açısından büyük önem taşıyor. Altay, Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapmıştı ancak son haftalarda düşen form grafiği ile puan durumunda 9. sıraya gerilemiş durumda.

Belediye Derincespor ise TFF 3.'Lig 3. Grup'ta mücadele ediyor ve son 4 lig karşılaşmasının 3 'ünü kazandı 1 de beraberlik aldı. Son 4 maçta yenilgi yüzü görmediler, form grafiği yüksek olan Belediye Derincespor, Altay karşısında diş göstermek istiyor. Derince, kendi liginde 7. sırada bulunuyor.

Altay - Belediye Derincespor maçı hangi kanalda?

Altay - Belediye Derincespor karşılaşmasını A Spor kanalı canlı yayınlayacak. 

Altay - Belediye Derincespor maçı hangi gün?

Altay - Belediye Derincespor maçı 26 Ekim 2021, Salı günü oynanacak.

Altay - Belediye Derincespor saat kaçta başlayacak?

Altay - Belediye Derincespor karşılaşması saat 15.00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.