Antalya sıcağında Trabzonspor'a soğuk duş!

Antalya sıcağında Trabzonspor'a soğuk duş!

Süper Lig'de 18. haftanın kapanış karşılaşmasında Alanyaspor deplasmanına konuk olan Trabzonspor, sahadan 5-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe galibiyetinin ardından yeni bir seri yakalamak isteyen Trabzonspor'da şok sonuçlar üst üste geliyor. Geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrükspor'a 4-1 kaybeden Trabzonspor, bu gece de Alanyaspor karşısında darmadağın oldu. Sahadan 5-0'lık şok bir mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor'da yönetime ve teknik ekibe büyük tepki gösterildi.

İLK YARI HAVLU ATTI

Maça 14. dakikada Efecan Karaca ile bulduğu golle hızlı bir başlangıç yapan Alanyaspor, ilk yarının son çeyreğinde Ahmed Hassan'ın üst üste 2 golü ile soyunma odasına 3-0 önde gitti. İkinci yarıda da oyunun net hakimi olan Alanyaspor, 75. dakikada Wilson Eduardo ve 78. dakikada Yusuf Özdemir ile skoru 5-0'a getirdi. Bu galibiyetle birlikte Alanyaspor puanını 24'e yükseltirken, Trabzonspor 29 puanda kalarak zirveden iyice uzaklaşmış oldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.