Atalanta - Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Atalanta - Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Atalanta ile Lazio, İtalya Serie A'da karşı karşıya geliyor. Atalanta - Lazio maçı iddaa oranları, bein sports veya digitürk'de canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium, canlı maç izle.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, serie a canlı izle, italya ligi canlı izle.

Geçtiğimiz hafta Sampdoria'yı deplasmanda 3-1 mağlup eden Atalanta, gol ortalaması yüksek bir takım haline dönüşen Lazio'yu ağırlıyor. Deplasmanda namağlup şekilde yoluna devam eden Atalanta'nın bu sezonki iç saha performansı ise pek iç açıcı değil. Oynadığı 5 iç saha maçında sadece 1 galibiyet elde eden ve gol atmakta da güçlük çeken mavi siyahlı ekip, son oynadığı iç saha maçında Udinese ile 1-1 berabere kalmış ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Atalanta cephesinde Gosens, Hateboer, Djimsiti, Pessina sakatlıkları sebebiyle forma giyemezken, sarı kart cezalısı olan Arjantinli futbolcu Palomino da bu akşam sahada olamayacak.

İnişli çıkışlı bir performans sergileyen konuk ekip Lazio ise ligde oynadığı son maçta Fiorentina'yı ağırlamış ve 1-0 galip gelmeyi başarmıştı. Deplasmanda oynadığı Bologna ve Verona maçlarında büyük yıkım yaşayan Lazio'da dış saha sıkıntısı sürüyor. Lazio, konuk olduğu 5 resmi dış saha maçında sadece 1 puan alabildi. Savunmada sıkıntı yaşayan takım, Serie A'da en fazla gol yiyen takımlar arasında bulunurken, Lazio'nun ligde oynadığı maçlar ortalama 3,7 gol ile tamamlanıyor. Lazio'da sakatlıkları devam eden Zaccagni ve Adekanye bu maçta yoklar.

Atalanta - Lazio maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 1.62
  • X - 3.40
  • MS 2 - 3.20

Atalanta - Lazio maçı hangi kanalda?

Atalanta - Lazio karşılaşmasını S Sport 2 ve S Sport Plus kanalları canlı yayınlayacak.

Atalanta - Lazio maçı hangi gün?

Atalanta - Lazioa maçı 30 Ekim 2021, Cumartesi günü oynanacak.

Atalanta - Lazio maçı saat kaçta başlayacak?

Atalanta - Lazio karşılaşması saat 16.00'da başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve bu sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.