Atalanta - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Atalanta - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Atalanta ile Manchester United Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Bu maçın iddaa oranları, bein sports veya digitürk'de canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium, canlı maç izle.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, şampiyonlar ligi izle, şampiyonlar ligi özet, şampiyonlar ligi maçları hangi kanalda, şampiyonlar ligi yayınlayan kanallar, exxen şampiyonlar ligi, exxen izle, şampiyonlar ligi ne zaman, şampiyonlar ligi hangi kanalda.

Şampiyonlar Ligi'nde son oynadığı maçta yine Manchester United ile karşı karşıya gelen Atalanta, Manchester deplasmanında ilk yarıyı 2-0 önde kapatmasına karşın Manchester United'in ikinci yarıda yaptığı muhteşem geri dönüşe engel olamayarak maçı 3-2 kaybetmişti. İtalya Serie A Ligi'nde son 3 maçını kaybetmeyen Atalanta, Manchester ile oynadığı son maçın rövanşını almak için sahaya çıkacak. Atalanta, grupta 3 puan ile 3. sırada bulunuyor. İtalyan ekibinde Djimisti, Pessina, Gosens ve Hateboer bu maçta sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler.

Ezeli rakiplerinden olan Liverpool'a Old Trafford'da 5-0 yenilen Manchester United, İngiltere Premier Lig'de son oynadığı maçta Tottenham'ı deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek moral depoladı. Zorlu İtayla deplasmanına konuk olacak Manchester United, Şampiyonlar Ligi grubunda lider. Önemli bir eksiği bulunmayan İngiliz ekibinde hedef galibiyet.

Atalanta - Manchester United maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 2.60
  • X - 3.30
  • MS 2 - 1.85

Atalanta - Manchester United maçı hangi kanalda?

Atalanta - Manchester United karşılaşmasını Exxen canlı yayınlayacak.

Atalanta - Manchester United maçı hangi gün?

Atalanta - Manchester Unitedmaçı 2 Kasım 2021, Salı günü oynanacak.

Atalanta - Manchester United maçı saat kaçta başlayacak?

Atalanta - Manchester United karşılaşması saat 23.00'de başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve bu sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.