Auxerre - Bastia maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

Auxerre - Bastia maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

Fransa Ligue 2'de 13. hafta karşılaşması Auxerre - Bastia maçını hangi kanal yayınlayacak? Takımların son durumu, sakatlar, cezalılar ve maça dair detaylar.

Fransa Ligue 2'de üst lige çıkma mücadelesi veren Auxerre, ligin zayıf ekibi olarak nitelendirilen Bastia'yı konuk edecek.

Ligue 1'e yükselmeyi hedefleyen Auxerre, ligde 5. sırada yer alıyor. Auxerre geçen hafta Toulouse 6-0'lık ağır bir yenilgi almış ve eleştirilere maruz kalmıştı ancak buna karşın Auxerre, iç sahada oynadığı futbolla göz dolduruyor. Kendi sahasında oynadığı 6 maç sonunda sadece 1 kez mağlup oldu ve maç eksiği bulunmasına rağmen iç saha puan tablosunda ligin 7. sırasında yer alıyor. Auxerre, kendi evinde çıktığı son 5 maçta sadece 4 gol yedi. An itibariyle Auxerre'de sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

 

Konuk ekip Bastia ise lig sonuncusu Nancy ile beraber 9 gol ile ligde en az gol atan takım olma özelliğine sahip. Ligin 19. sırasında bulunan Bastia, oynadığı 12 maç sonucunda sadece 2 galibiyet elde ederken, 5 beraberlik ve 5 de mağlubiyet aldı. Bastia, geçtiğimiz hafta ligin ortalama takımlarından Grenoble ile 0-0 berabere kalmıştı. An itibariyle Bastia takımında sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

 

Auxerre - Basita maçı hangi kanalda?

Auxerre - Bastia karşılaşmasını Bein Sports 4 ve Bein Connect yayınlayacak. 

Auxerre - Bastia maçı hangi gün?

Auxerre - Bastia karşılaşması 25 Ekim 2021, Pazartesi günü oynanacak.

Auxerre - Bastia maçı saat kaçta başlayacak?

Auxerre - Bastia karşılaşması saat 21.45'de başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.