Bayern Münih - Benfica maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Bayern Münih - Benfica maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Bayern Münih ile Benfica Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Bu maçın iddaa oranları, bein sports veya digitürk'de canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium, canlı maç izle.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, şampiyonlar ligi izle, şampiyonlar ligi özet, şampiyonlar ligi maçları hangi kanalda, şampiyonlar ligi yayınlayan kanallar, exxen şampiyonlar ligi, exxen izle, şampiyonlar ligi ne zaman, şampiyonlar ligi hangi kanalda.

Grubunda 3'te 3 yapan ve 12 gol atarken, kalesinde ise henüz gol görmedi. Geçtiğimiz günlerde DFB Pokal'da Borussia Mönchengladbach ile oynayan ve maçı 5-0 gibi farklı bir skorla tamamlayan Bayern bu maçın ardından Union Berlin deplasmanında 5-2 galip gelerek kendisini affettirdi. Choupo Moting haricinde önemli bir eksiği bulunmayan Bayern Münih, istikrarını koruyarak Benfica karşısında kazanmak ve liderliğini sürdürmek istiyor.

En son oynadığı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Bayern'i kendi evinde ağırlayan Benfica bu maçı 4-0 kaybetmişti. Grupta 2. basamakta bulunan Portekiz ekibi, ligde 4 gün önce oynadığı Estoril maçında sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Benfica'da sakatlıkları bulunan Seferovic, Dias, Lazaro, Almeida ve Pinho bu maçta görev alamayacaklar.

Bayern Münih - Benfica maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 1.08
  • X - 5.20
  • MS 2 - 9.00

Bayern Münih - Benfica maçı hangi kanalda?

Bayern Münih - Benfica karşılaşmasını Exxen canlı yayınlayacak.

Bayern Münih - Benfica maçı hangi gün?

Bayern Münih - Benfica maçı 2 Kasım 2021, Salı günü oynanacak.

Bayern Münih - Benfica maçı saat kaçta başlayacak?

Bayern Münih - Benfica karşılaşması saat 23.00'de başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve bu sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.