Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: MHK'nın şeffaf olmasını istemek bizim hakkımız

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: MHK'nın şeffaf olmasını istemek bizim hakkımız

Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu ve Süper Lig'in En İyileri Ödül Töreni'ne katılan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çebi, "MHK'nın şeffaf olmasını istemek hakkımız.'' ifadelerini kullandı.

Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu ve Süper Lig'in En İyileri Ödül Töreni'ne katılan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ve Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Kimseye haksızlık yapılmasın.''

Merkez Hakem Kurulu'nun şeffaf bir görev yapmasını temenni ettiklerini söyleyen Çebi, "MHK başkanlığı zor bir görev, kimseyi mutlu edemiyorsunuz. Kulüpler Birliği'nin hemfikir olduğu şey, sistemi düzeltelim, açık hale getirelim, değerlendirme yani notlama herkesin gözü önünde olsun. Nasıl ki maçlar herkesin gözü önünde yayınlanıyorsa, MHK'nın şeffaf olmasını istemek de bizim hakkımız. İstifa gibi bir talebimiz olmadı ama istifanın geldiği gördük. Serdar Tatlı bey açıklama yapacaktır. Kimse haksızlığı kabul etmiyor, biz Beşiktaş olarak kimseye haksızlık yapılmasını kabul etmiyoruz. Hata belki bilerek yapılmıyor ama hakemlik zor, başarılı bir şekilde yapacaksınız." şeklinde konuştu.

Kocadağ: Kenetlendik ve şampiyon olduk.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ise iyi bir takım oluşturduklarını ve sonunda da şampiyonluk geldiğini söylerken, "Futbolda bazen yüksek bütçeler başarı getirmiyor, geçen sezon oluşturduğumuz mütevazi ama birbirleri için mücadele eden takım oluşturduk bunun sonunda da başarıya ulaştık. Başkanımız ve teknik ekibimizle takım olmasını bildik. Kenetleme sağladık ve başarı geldi. En iyi takım da Beşiktaş'tı.'' dedi.

''Fatih hocayı seviyoruz. Büyük başarılar elde etmiş birisi.''

Galatasaray maçı öncesi Fatih Terim ile yaptığı sohbet hakkında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Fatih hoca benim antrenörlüğümü de yaptı, değer verdiğimiz bir hocamız. Fikir alışverişinde bulunuyoruz. Antrenörlüğüm öncesinde de fikir alışverişi yapıyorduk. Büyük başarılar elde etmiş birisi, onu çok seviyoruz. Mücadele sadece saha içinde. Kendisi bizim saha dışında saygı duyduğumuz bir isim." dedi.

Teknik direktör Fatih Terim ile kıyaslanması ile ilgili de konuşan Sergen Yalçın, "Farklı jenerasyonun temsilcileriyiz. Fatih hoca çok büyük başarılar elde etmiş biri. Biz belki de hiç yakalayamayız bu başarıları. Kıyaslamayı çok doğru bulmuyorum. Herkesin farklı düşüncesi var.'' diye konuştu.

''Tarihin en zor sezonlarından biriydi.''

Geçen sezon kazanılan şampiyonluğa değinirken çok zor olduğunu da söyleyen Yalçın, "Geçen sezon bana göre tarihi en zor sezonlarındandı. Diğer camialar için de aynı şeyi söyleyebilirim. Taraftar belki yoktu ama sosyal medyadan eksik olmadılar. Birlik ve beraberlik içinde kupa kazanmak çok değerli. Bu ödülü ilk kez alıyorum. İnşallah devamı güzel olur. 2 seneden fazla oldu. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sadece başarıya endeksli bir iş olamamalı. Yaptığımız iş çift taraflı, inişli çıkışlı olabilir. Böyle şeyler doğaldır ve sabırlı olalım. Antrenörlerimiz iyi ve değerli insanlar." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.