Beşiktaş - Borussia Dortmund maçına hazır! Sergen Yalçın'dan önemli açıklamalar...

Beşiktaş - Borussia Dortmund maçına hazır! Sergen Yalçın'dan önemli açıklamalar...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Borussia Dortmund maçının yıkım planını tahtaya çizdi.

Süper Lig'de haftayı lider kapatan Beşiktaş, Borussia Dortmund maçına hazırlanıyor. ;

Yarın Şampiyonlar Ligi grup aşamasında ilk maçına Alman devini konuk ederek çıkacak olan siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Sergen Yalçın ve kurmayları kritik sınavın taktiğini belirledi. Teknik heyet, Bayer Leverkusen'i 4-3 mağlup eden Dortmund'un savunma zaaflarını tespit etti. Alman ekibin ileri çıkışlarda geri dönmekte zorlandığı ortaya çıktı.

İLK TOP PJANİC'E

Sergen Yalçın, bu nedenle oyuncularından kalabalık orta sahayla sakin futbolla bekleyen bir görüntü sergilemelerini istedi.

Siyah-beyazlılar, hocası, topa sahip olduklarında meşin yuvarlağı hızlı bir şekilde yüksek kalite pas özelliği olan Miralem Pjanic ile buluşturacak. Boşnak yıldız, rakip kaleye hızlı gidebilen Batshuayi'ye kilit paslar verecek. Beşiktaş, böylece savunma arkasına sarkacak olan Belçikalı yıldızın bitirici vuruşlarıyla gol bulmaya çalışacak.

Necip’e joker desteği

Ligde oynadığı 4 maçta gol yemeyen ve bu alanda ülkemizde tek takım konumunda olan Beşikaş'ı Şampiyonlar Ligi'nde zorlu bir 90 dakika bekliyor. Kartal'ın önemli gol silahları olan Borussia Dortmund karşısında maça Necip-Welinton stoper ikilisiyle başlaması bekleniyor.

Montero'nun hazır olmayışı nedeniyle bu tercihi yapacak olan Sergen Yalçın, Josef de Souza'dan sık sık savunmanın arasına girip Necip'e yardımcı olmasını istedi. Formunun zirvesinde olan sambacı defans için her türlü fedakarlığı yapacağını hocasına iletti.

Haaland’a Welinton kancası

Beşiktaş’ta Vida sakatlığı nedeniyle bu önemli maçta forma giyemeyecek. İlk 11'de görev alacak olan Welinton'a Norveçli yıldız golcü Haaland'ı tutma görevi verilecek.

Sergen Yalçın, formda olan golcü ismi, Brezilyalı stoperin sert savunmasıyla durdurmayı planlıyor.

Biletler 1 saatte tükendi

Vodafone Park'taki dev karşılaşmanın biletleri çıkar çıkmaz bitti. Beşiktaşlı taraftarlar, yoğun ilgi gösterdiği bilet satışını 1 saatte sonlandırdı.

Zorlu Dortmund maçı kapalı gişe oynanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.