Beşiktaş - Galatasaray derbisinin kazananı Beşiktaş oldu!

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin kazananı Beşiktaş oldu!

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Beşiktaş - Galatasaray derbisinde mutlu sona ulaşan takım Beşiktaş oldu. Galatasaray'ın son dakikalarda kaçırdığı penaltı ise maçın kırılma anı olarak değerlendiriliyor.

Süper Lig'in 10. haftasında sonucu merakla beklenen dev derbiyi 2-1'lik üstünlükle Beşiktaş kazandı.

Maça baskılı başlayan taraf Beşiktaş oldu. Galatasaray ise bulduğu kontra ataklarla Beşiktaş kalesini zorlamaya çalıştığı maçta sarı kırmızılı ekip 35. dakikada Cicaldau ile 1-0 öne geçti. 40. dakikada Larin'in arka direkte buluştuğu topu filelere göndermesiyle birlikte ilk yarı 1-1 beraberlikle tamamlandı.

İkinci yarıda Pjanic'in ortasında Necip Uysal'ın kafayla arka direğe gönderdiği topu bir kez daha ağlarla buluşturan Cyle Larin, skoru 2-1'e getirdi.

Maçın 81. dakikasında Galatasaraylı Mostafa Mohamed'in kaçırdığı penaltı ise Galatasaraylı taraftarlara saç baş yoldurdu.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş puanını 20'ye yükseltirken Galatasaray ise 17 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.