Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

Beşiktaş - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Süper Lig'de 10. haftanın en önemli maçında Beşiktaş'la Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Geçen haftaki Giresun galibiyetiyle kendine gelen Beşiktaş, taraftarının da desteğiyle Trabzon’u da yenerek seriye geçmeyi hedefliyor. Hafta içinde Monaco’yu dağıtan Fırtına ise bu müthiş zaferi taçlandırmanın peşinde.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftası dev bir karşılaşmaya ev sahipliği yapıyor. Beşiktaş nefeslerin tutulacağı karşılaşmada Trabzonspor 'u konuk edecek. Valerien Ismael'in öğrencileriyle Abdullah Avcı'nın oyuncuları bu dev karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için mücadele edecek. Giresunspor'u mağlup eden Beşiktaş oldukça moralli. Siyah-Beyazlı taraftarlar günler öncesinden biletleri tüketti, tribünler tıklım tıklım dolu olacak. Avrupa Ligi'nde Monaco zaferiyle moral bulan Bordo-Mavili takımın oyuncuları ise deplasmana galibiyet için geliyor. Türkiye'nin gözü kulağı bu akşam oynanacak bu dev maçta olacak. Beşiktaş Trabzonspor maçının son dakika detayları haberimiz de

MUHTEMEL 11LER

Beşiktaş

Ersin, Rosier, Tayyip Talha, Montero, Masuaku, Souza, Salih, Dele Alli, Ghezzal, Weghorst, N'Koudou

Trabzonspor

Uğurcan, Larsen, Vitor Hugo, Bartra, Eren Elmalı, Gbamin, Hamsik, Bakasetas, Trezeguet, A.Ömür, M.Gomez

Beşiktaş - Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş - Trabzonspor maçı karşılaşmasını Beintspor kanalı canlı yayınlayacak.

Beşiktaş - Trabzonspor maçı hangi gün?

AEK Larnaca Fenerbahçe Avrupa maçı 16 Ekim 2022 20.00'te oynanacak.

Beşiktaş - Trabzonspor maçı saat kaçta başlayacak?

Beşiktaş - Trabzonspor​​​​​​​ maçı karşılaşması saat 20:00'da başlayacak.

Ismael Seri peşinde!

Fransız teknik adam, Giresun galibiyetinin ardından bu akşam Trabzonspor’u da devirip kazanma serisi yaratmak istiyor. Göreve hazır olan Ghezzal ve N’Koudou’yu ilk 11’de Weghorst’la birlikte sahaya sürecek olan Ismael, coşkulu futbolla net bir zafer hedefliyor.

İstanbul'un Avcı'sı

Trabzonspor, üç büyük rakibi karşısında teknik direktör Abdullah Avcı ile İstanbul’da hiç kaybetmedi. Bordo-Mavililer, bu maçlarda 3 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Avcı, bu akşamki maçtan da galibiyetle ayrılıp serisini geliştirmek istiyor.

Lig maçlarında Beşiktaş üstün

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında ligde yapılan maçlarda galibiyet sayısında bir farkla Siyah-Beyazlılar’ın üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında geride kalan 98 lig maçında Beşiktaş 37, Trabzonspor 36 galibiyet aldı. 25 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş’ın 140 golüne, Trabzonspor 112 golle cevap verdi.

Trabzonspor çıkışa geçti

Beşiktaş, ev sahibi ekip sıfatıyla yaptığı son 18 lig maçında Trabzonspor’a üstünlük kurmakta zorlandı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakibine sadece 4 kez mağlup oldu. Bordo-Mavili ekip, bu maçların 7’sinde Beşiktaş’a üstünlük kurdu. Taraflar arasındaki 7 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.

Rekabette 118. randevu

Trabzonspor’un 1-0’lık galibiyetiyle 29 Kasım 1974’te başlayan 49 yıllık rekabette, geride kalan 117 resmi karşılaşmanın 46’sını Beşiktaş, 42’sini Bordo-Mavili ekip kazandı, 29 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Siyah-Beyazlılar’ın 163 golüne, Fırtına ise 134 golle karşılık verdi. Taraflar, bugün 118. randevuya çıkacak.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, selçuk sports, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, süper lig canlı izle, spor toto süper lig izle, fenerbahçe maçı canlı izle, kayserispor maçı canlı izle.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium ve selçuk sports gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve bu sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.