Beşiktaşın Kanadalı futbolcusu Cyle Larin'den Olay Sözler

Beşiktaşın Kanadalı futbolcusu Cyle Larin'den Olay Sözler

Beşiktaş bugün yapılan idmanda Galatasaray maçının hazırlıkları tam gaz ediyor. Kara Kartalların kanadalı golcüsü Larin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kanadalı golcü, Galatasaray maçında oynadıkları futbolla neden şampiyon olmaları gerektiğini göstereceklerini söyledi.

Beşiktaş bugün yapılan idmanda  Galatasaray maçının hazırlıkları tam gaz ediyor. Kara Kartalların kanadalı golcüsü Larin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kanadalı golcü, Galatasaray maçında oynadıkları futbolla neden şampiyon olmaları gerektiğini göstereceklerini söyledi.

Beşiktaş, spor toto süper liginin  40. haftasında karşılacağı ezeli rakibi  Galatasaray maçının hazırlıklarına devam ediyor. Kara Kartallarda bu karşılaşma öncesinde takımın golcü ismi Cyle Larin basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kanadalı golcü, örnek aldığı idolünün  Dider Drogba olduğunu belirtirken Galatasaray maçını da galip gelerek şampiyon olmak istediklerini söyledi. 

İşte Cyle Larin'in açıklamaları: 

Takımıma katkı sağladığım için çok mutluyum. Takım iyi oynayınca, ben de iyi oynuyorum. Katkı sağlamak için sezon başından beri çok çalıştım. Kısa zamanda çok sayıda maça çıktık. Bu süreçte çok fazla enerji harcadık. Biz şampiyonluğa giden yolda maçlara nasıl hazırlanmamız gerektiğini biliyoruz. Şampiyon olana kadar da böyle yapmaya devam edeceğiz. Fizik olarak kendimi biraz daha geliştirdiğimi söyleyebilirim. Belçika'da sürekli oynayarak buraya olabildiğince hazır geldim. Bana fırsat verildiğinde neler yapabileceğimi de herkese gösterdiğimi düşünüyorum. 

Drogba benim idolüm. Çocukken hep onu izleyerek büyüdüm. 

Sergen hoca bana özgüven aşıladı, bana özgürlük sağladı. Sevdiğim işi en iyi şekilde yapmamı sağladı. Sergen hoca Bana inandı, ben de kendime inanmaya başladım, ve bu da işe yaradı. Sergen hocanın kendine has bir tarzı var. Umarım Jose Mourinho'dan da daha iyi bir teknik direktör olur. Hücum oynuyoruz, gol atıyoruz ve performansımızı arttırıyoruz.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.