Boupendza Transferinde Flash Gelişme

Boupendza Transferinde Flash Gelişme

Hatayspor formasıyla bu sezon muhteşem bir performans sergileyerek Süper Lig'in dev kulüpleriniz transfer hedefi haline gelen Aaron Boupendza, yaptığı açıklamada Gabon Milli Takımı'ndan yakın arkadaşı Mario Lemina'nın kendisine 'Galatasaray'a git' tavsiyesinde bulunduğunu aktardı.

Hatayspor formasıyla sergilediği üst düzey performans özellikle Süper Lig'in devlerinin dikkatini çekmişti.Aaoron Boupendza, Galatasaray'a transfer olma olasılığına dair medyaya açıklamalarda bulundu. Gabonlu santrafor, eski takımı Bordeaux'ya yakınlığı ile bilinip Bordeaux hakkında haberler yapan Fransız sitesi Girondins 4 Ever'a flaş açıklamalarda bulundu.

Lemina'dan Galatasaray tavsiyesi

Boupendza, Gabon Milli Takımı'ndan  yakın arkadaşı eski Sarı Kırmızılı formayı terleten Mario Lemina'nın kendisine tavsiyelerde bulunduğunu söyledi. Galatasaray'ın kendisi için en iyi seçim olacağını düşünen Lemina ile konuşmasını aktaran Boupendza, "Daha önce Galatasaray'da top koşturan arkadaşım Mario Lemina ile görüşme fırsatı buldum. Bana Galatasaray'a gitmem yönünde telkinlerde bulundu. Bunun benim için  en iyi tercih olacağını ve seçimimi bu yönde kullanmam gerektiğini söyledi" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'deki gol krallığı yarışı hakkında da konuşan Boupendza, "Çalışmalarıma ve antremanlarıma daha hırslı bir şekilde devam ediyorum. Ligi gol kralı olarak tamamlamak için elimden gelen her şeyi sonuna kadar yapacağımdan taraftarlarımız emin olabilirler" dedi. 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.