Bu haber taraftarları çok sevindirecek....

Bu haber taraftarları çok sevindirecek....

Covid-19 Vaka sayılarının önemli bir düşüş göstermesiyle koronavirüs kısıtlamalarının esnetildiği İngiltere'de taraftarlar tribünlere geri dönüyor. Premier Lig'den yapılan resmi açıklamada, kalan sezonun son iki haftasında belirli sayıda ev sahibi takım taraftarlarının stadyumlara alınacağı belirtildi.

Vaka sayılarının düşmesiyle koronavirüs kısıtlamalarının gevşetildiği İngiltere'de taraftarlar tribünlere geri dönüyor. İngiltere Premier Lig'den yapılan açıklamada, sezonun son 2 haftasında sınırlı sayıda ev sahibi takım taraftarının stadyumlara alınacağı belirtildi.Alınacak seyirci sayısı hakkında henüz kesin bir bilgi verilmedi.

İngiltere Premier Lig'de taraftarların futbol hasreti yakında bitiyor. Lig yönetim kurulu ligin bitiminin son iki haftasında belirli sayıda taraftarların tribünlere girebileceği bilgisini aktardı.

 DEPLASMAN TAKIMLARI İSE SEZON BAŞINDAN İTABAREN ALINACAK

İngiltere'de kısmen gevşetilen korona virüs kısıtlamalarının ardından bu karar verilirken, tribüne gelecek  seyirci sayısı hakkında ise net bir bilgi paylaşımında bulunulmadı. Diğer taraftan ingiltere premier lig 2021/2022 sezonu başlangıcından itibaren deplasman takım taraftarlarının da stadyuma alınmasının planlandığı bildirildi.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.