Çaykur Rizespor - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

Çaykur Rizespor - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

Çaykur Rizespor ile Alanyaspor Süper Lig'in 12. haftasında karşılaşacaklar. Maçın iddaa oranları, bein sport veya digitürk'te canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, selçuk sports, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, süper lig canlı izle, spor toto süper lig izle, çaykur rizespor maçı izle, alanyaspor maçı izle.

Ligin dibine demir atan ve 20. sırada bulunan Çaykur Rizespor çıkış yolu arıyor. Bu sezon beklentilerin çok daha altında kalan Karadeniz ekibi, 11 maçta sadece 4 puan toplayabildi ve yalnızca 1 galibiyet ile 1 beraberliği bulunuyor. Çıktığı 11 maç sonucunda rakip fileleri havalandırmakta güçlük çeken ve sadece 9 gol atan Rizespor, kalesinde ise tam 24 gol gördü. Geçtiğimiz hafta ligde Trabzonspor deplasmanında 2-1'lik mağlubiyet alan Çaykur Rizespor, Trabzon maçının öncesinde kendi sahasında oynadığı Kasımpaşa maçını 2-1 kazanmış ve moral depolamıştı.

Bülent Korkmaz ile iyi bir uyum yakalayan Akdeniz temsilcisi Alanyaspor, ligde 8 maçtır mağlup olmuyor. Geçtiğimiz hafta Göztepe ile 2-2 berabere kalan Alanya, son 4 deplasmanda Galatasaray, Trabzonspor, Konyaspor ve Fenerbahçe ile karşılaşmış bu zorlu deplasmanlardan 2 galibiyet ve 2 beraberlik almayı başarmıştı. Ligde ise Beşiktaş, Galatasray ve Fenerbahçe gibi büyükleri de geride bırakan, 3. sırada bulunan Alanyaspor zirveye oynuyor. Rizespor deplasmanına konuk olacak ekibin tek hedefi galibiyet.

Çaykur Rizespor - Alanyaspor maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 2.65
  • X - 3.00
  • MS 2 - 1.93

Çaykur Rizespor - Alanyaspor maçı hangi kanalda?

Çaykur Rizespor - Alanyaspor karşılaşmasını BeIN Sports 2 kanalı canlı yayınlayacak.

Çaykur Rizespor - Alanyaspor maçı hangi gün?

Çaykur Rizespor - Alanyaspor maçı 5 Kasım 2021, Cuma günü oynanacak.

Çaykur Rizespor - Alanyaspor saat kaçta başlayacak?

Çaykur Rizespor - Alanyaspor karşılaşması saat 20.00'da başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv, taraftarium ve selçuk sports gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve bu sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.