Celta Vigo - Real Sociedad maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? |Celta Vigo - Real Sociedad maçı canlı izle!

Celta Vigo - Real Sociedad maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? |Celta Vigo - Real Sociedad maçı canlı izle!

İspanya La Liga 11. hafta karşılaşması Celta Vigo - Real Sociedad maçını hangi kanal yayınlayacak? Takımların son durumu, sakatlar, cezalılar ve maça dair tüm detaylar.

İspanya La Liga 11. haftada Celta Vigo, Real Sociedad'ı konuk edecek.

Ev sahibi ekip Celta Vigo, geçtiğimiz hafta Getafe deplasmanından 3-0 gibi net bir skorla galibiyet alarak hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı. İç sahada oynadığı 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen ve 4 mağlubiyeti bulunan Celta Vigo, ligin formda ekibi Real Sociedad karşısında puan arayacak. İç sahada istatistikleri her ne kadar kötü olursa olsun La Liga'da oynadığı son 5 maçın 3'ünü kazanan takım, ligin en formda 5 takımından biri olarak göze çarpıyor. Celta Vigo'da bu akşam Renato Tapia ile Fontan, sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Konuk takım Real Sociedad'ın ise tam 12 resmi maçtır bileği bükülemiyor. Sociedad sadece ligin ilk haftasında oynadıkları Barcelona maçında mağlup olmuştu. La Liga puan durumunda 4 takımın da zirvede 21 puanda bulunduğu görülürken, Real Sociedad maç eksiği ve averaj sebebiyle 4. sırada bulunuyor. Liderlik yarışına ortak olan Sociedad ekibi, deplasmanda oynadığı 5 maçta 10 gol atarken 4 gol yedi. Zirveye oturmak isteyen ekip, rakibi Celta Vigo karşısında galibiyet almak istiyor. Real Sociedad'ın birçok eksiği de bulunuyor. Sakatlıkları bulunan Oyarzabal, Sola, Rico, Zubimendi, Monreal ve Fernandez bu maçta forma giyemeyecekler.

 

Celta Vigo - Real Sociedad maçı hangi kanalda?

Celta Vigo - Real Sociedad karşılaşmasını Spor Smart (D-Smart) ve S Sport Plus + kanalları canlı yayınlayacak. 

Celta Vigo - Real Sociedad maçı hangi gün?

Celta Vigo - Real Sociedad maçı 28 Ekim 2021, Perşembe günü oynanacak.

Celta Vigo - Real Sociedad maçı saat kaçta başlayacak?

Celta Vigo - Real Sociedad karşılaşması saat 20.00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.