Cristiano Ronaldo ağır yenilgi sonrası paylaşımda bulundu

Cristiano Ronaldo ağır yenilgi sonrası paylaşımda bulundu

Manchester United'in dünya yıldızı futbolcusu Cristiano Ronaldo, hafta sonu Liverpool karşısında oynanan ve 5-0'lık ağır yenilgi alınan maç sonrasında Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

İngiltere Premier Ligi'nin 9. haftasında oynanan Manchester United - Liverpool karşılaşmasında Old Trafford'da, kendi seyircisi önünde 5-0'lık ağır bir yenilgi alan Manchester United'in Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Rolando, Instagram hesabından taraftarlarına açıklama niteliğinde bir paylaşımda bulundu.

 

''Yenilginin sorumluları biziz.''

Cristiano Ronaldo, bazen çok fazla savaş verildiğini ancak savaşın sonucunda istenilen başarının elde edilemediğini ve alınan sonuçtan dolayı sorumluların başkaları değil futbolcular olarak kendilerinde olduğunu söyledi. 

 

''Taraftarlarımız inanılmazdı.''

Taraftarlarının her zaman için inanılmaz olduğunu ve kendilerine elinden gelen tüm desteği verdiğini de vurgulayan Cristiano Ronaldo, ''Onların daha fazla şey hak ettiğini biliyorum ve onlar için iyi yapmanın zamanı geldi.'' ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.