Darmstadt - Nürnberg maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? Darmstadt - Nürnberg maçı canlı izle!

Darmstadt - Nürnberg maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? Darmstadt - Nürnberg maçı canlı izle!

Almanya 2. Bundesliga'da 12. hafta karşılaşması Darmstadt - Nürnberg maçını hangi kanal yayınlayacak? Takımların son durumu, sakatlar, cezalılar ve maça dair tüm detaylar.

Ev sahibi ekip Darmstadt'ın iç sahadaki iyi performansı devam ediyor. Kendi sahasında oynadığı son 4 maçı da kazanan Darmstadt, ligin formda ekipleri arasında yer alıyor. Ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 12 gol atan mavi beyazlı ekip, Nurnberg karşısına moralli şekilde çıkıyor. Attığı 25 gol ile St. Pauli'nin ardından ligin en golcü 2. takımı olan Darmstadt, averaj bakımından da en iyi 3. takım olarak göze çarpıyor. Darmstadt, son oynana maçta Kiel deplasmanından 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. Ev sahibi ekip, Bundesliga 2'de maç başına ortalama gol sayısı 3,5 olarak zirvede yer alıyor.

Nürnberg, Bundesliga 2'nin namağlup tek takımı. Puan durumunda 4. sırada yer alan Nürnberg, çok zor gol yiyor. Savunma anlamında oldukça başarılı olan ekip, liginde oynadığı 11 karşılaşmada 7 golle en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Deplasmanda oynadığı 5 maçın 4'ünden beraberlikle ayrılan ve bir de galibiyeti bulunan Nürnberg, 23 Ekim'de oynadığı Heidenheim maçını 4-0 kazanmıştı. Zorlu Darmstadt deplasmanına çıkacak olan Nürnberg, namağlup unvanını korumak istiyor. Deplasman ekibi, maç başına ortalama gol sayısı 2,1 olarak Darmstadt'ın tam tersi bir durumda, ligin dibinde yer alıyor.

Liginde gol ortalaması en yüksek ve en düşük iki takım karşı karşıya gelmiş olacak.

Darmstadt - Nürnberg maçı hangi kanalda?

Darmstadt - Nürnberg karşılaşmasını Tivibu Spor ve BeIN Sports Max 1 kanalı canlı yayınlayacak. 

Darmstadt - Nürnberg maçı hangi gün?

Darmstadt - Nürnberg maçı 29 Ekim 2021, Cuma günü oynanacak.

Darmstadt - Nürnberg maçı saat kaçta başlayacak?

Darmstadt - Nürnberg karşılaşması saat 19.30'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.