Fenerbahçe, Gaziler Günü için Etkinlik Düzenledi

Fenerbahçe, Gaziler Günü için Etkinlik Düzenledi

Üç büyüklerden 19 Eylül Gaziler Günü'ne özel kutlama! Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray, Gaziler Günü'nü unutmadı.

Üç büyüklerden 19 Eylül Gaziler Günü'ne özel kutlama! Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray, Gaziler Günü'nü unutmadı.

Sarı-lacivertli kulüp, 19 Eylül Gaziler Günü için düzenlediği özel etkinliğe gazileri, gazi ve şehit yakınlarını davet etti. Gaziler Günü etkinliği Fenerbahçe Ülker Stadı'nda gerçekleştirildi. Etkinliği Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü'nün yanı sıra 1907 ÜNİFEB Beykent Üniversitesi birlikte organize etti. Gaziler Günü kutlamasında stat ve müze turuna katılan konuklar, bu anlamlı günü unutmayan Fenerbahçe Kulübü'ne teşekkür etti.

Üç Büyükler Gaziler Günü'nü Kutladı

Fenerbahçe'nin özel etkinliği dışında Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri de 19 Eylül Gaziler Günü'nü sosyal medyadan kutladı.

İşte Galatasaray Kulübü'nün yaptığı açıklama: "Bugün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Gazi unvanını aldığı günün 100. yıl dönümü. Gazi unvanını alan, bağımsızlık için mücadele veren tüm gazilerimize saygılarımızı sunarız. Bu mücadelede hayatını kaybedenleri saygı ve rahmetle anıyoruz."

Beşiktaş Kulübü'nün yaptığı açıklamada: "Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün gazilerimizin Gaziler Günü kutlu olsun." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.