Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

Fenerbahçe ve Kayserispor, Süper Lig'in 12. haftasında karşılaşacaklar. Maçın iddaa oranları, bein sport veya digitürk'te canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, selçuk sports, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, süper lig canlı izle, spor toto süper lig izle, fenerbahçe maçı canlı izle, kayserispor maçı canlı izle.

Ligde üst üste kaybettiği 3 maçın ardından UEFA Avrupa Ligi'nde Antwerp'i Belçika'da ortaya koyduğu harika futbol ile 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, Kayserispor maçına son derece moralli çıkacak. Son zamanlarda sıkça eleştiri alan sarı lacivertli takım, kendi seyircisi önünde oynayacağı Kayserispor maçını kazanarak morallerini milli ara öncesinde pekiştirmek istiyor. Ev sahibi ekipte cezası devam eden Osayi Samuel ve sakatlıkları süren Altay Bayındır, Serdar Aziz, Mesut Özil, Enner Valencia ve Luiz Gustavo bu maçta görev alamayacaklar.

Ligde oynadığı son 5 maçta kalesinde toplam 12 gol gören Kayserispor'da savunma alarma geçti. Geçtiğimiz hafta Kayseri'de oynanan maçta Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden ekip, ligde 13. sırada bulunuyor. Form olarak ligde istediği sonuçları elde edemeyen Kayserispor, Fenerbahçe deplasmanından puan ya da puanlar alma hedefinde. Kayserispor'da Mensah, Onur Bulut ve Manuel Fernandes bu maçta forma giyemeyecekler. 

Fenerbahçe - Kayserispor maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 1.33
  • X - 3.80
  • MS 2 - 4.80

Fenerbahçe - Kayserispor maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe - Kayserispor karşılaşmasını BeIN Sports 1 kanalı canlı yayınlayacak.

Fenerbahçe - Kayserispor maçı hangi gün?

Fenerbahçe - Kayserispor maçı 7 Kasım 2021, Pazar günü oynanacak.

Fenerbahçe - Kayserispor saat kaçta başlayacak?

Fenerbahçe - Kayserispor karşılaşması saat 19.00'da başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium ve selçuk sports gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve bu sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.