Fenerbahçe'de Antwerp maçı öncesi 7 eksik!

Fenerbahçe'de Antwerp maçı öncesi 7 eksik!

Fenerbahçe'de Antwerp maçı öncesinde sakatlıkların meydana gelmesi moralleri bozdu. Avrupa Ligi'nde Belçika'da Antwerp karşısında çok önemli bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de 7 eksik bulunuyor.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde 4 Kasım 2021, Perşembe akşamı saat 23.00'da karşılaşacağı Antwerp maçında sahaya; Altay Bayındır, Serdar Aziz, Luiz Gustavo, Valencia, Crespo ve Serdar Dursun'dan yoksun olarak çıkacak.

Fenerbahçe'de sıkıntılar büyük.

Süper Lig'in 11. haftasında Konyaspor'a da 2-1 yenilen Fenerbahçe, Antwerp maçı öncesi ağır yara aldı. Sarı lacivertli ekip, mağlubiyet bir yana birçok futbolcusunu da bu maçta sakatlığa kurban vererek Avrupa sınavına doğru oldukça zor duruma düştü. 

Antwerp maçı öncesi 7 eksik.

UEFA Avrupa Ligi'nde boy gösteren Fenerbahçe, 4 Kasım Perşembe gecesi saat 23.00'da Belçika ekibi Royal Antwerp'e konuk olacak. Belçika'da oynanacak mücadelede sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Enner Valencia, Luiz Gustavo ve Serdar Aziz forma giyemeyecek. Bu isimlere ek olarak Diego Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun da UEFA listesinde yer almakları için kadroya bulunamayacaklar.

Pereira'dan zorunlu rotasyon.

Teknik direktör Vitor Pereira hem hücumda hem de orta sahada rotasyona gitmek zorunda kalacak. Uzun bir süre sahalardan uzak kalması tahmin edilen Altay Bayındır'ın yerine kaleyi Berke Özer koruyacak. Berke'nin yedeği de ise Ertuğrul Çetin olacak. 


Gustavo'nun yerine Sosa.

Sarı lacivertlilerde orta saha kurgusu da zorunlu olarak değişiyor. Bu bölgede Luiz Gustavo’nun yerine Arjantinli oyuncu Jose Sosa merkez orta saha görevini üstlenecek. Sosa'nın partnerinin ise Mert Hakan Yandaş’ın yer alması bekleniyor.

Berisha'ya yeniden şans doğdu.

Forvette ise sakat Valencia’nın ve UEFA listesinde yer almayan Serdar Dursun’un yokluğunda zorunlu olarak Berisha yer alacak. Transfer edildiği günden bu yana bekleneni veremeyen forvet, Avrupa'da bulacağı şansı iyi değerlendirerek kendini göstermek isteyecek.

Fenerbahçe'nin Avrupa'daki kader maçı.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu dördüncü hafta maçı öncesinde Fenerbahçe topladığı 2 puanla 3. sırada yer alıyor. 1 puanlı Antwerp ise son sırada. Fenerbahçe açısından mutlak galibiyet gereken bu maç, ''Tamam mı, devam mı?'' niteliği yaşıyor. Sarı lacivertli ekip grubunu 3. sırada tamamlarsa, UEFA Konferans Ligi ile yoluna devam edebilecek.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.