Fenerbahçe'de Vitor Pereira tartışması

Fenerbahçe'de Vitor Pereira tartışması

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira'nın son haftalardaki kötü performansı camia içerisinde sıkça tartışılmaya başladı. Fenerbahçeli yöneticilerin de Vitor Pereira'dan memnun olmadığı konuşuluyor.

Alınan kötü sonuçlar ve saha içerisindeki performans düşüşüyle birlikte Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın performansı sorgulanmaya başladı.

 

''Ali Koç: Yorgunluk mazeret değil.''

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, mağlup oldukları Alanyaspor maçında fikstürden dert yanan ve bu sebeple yeterli antrenman yapamadıklarını söyleyen Vitor Pereira'ya, ''Yorgunluk mazeret değil. Fenerbahçe'nin iki kulvarda da ilerleyebilecek bir kadrosu var. Şampiyonluk için de bu kadro yeterli.'' sözleriyle gönderme yaparcasına konuştu.

 

''Vitor Pereira'nın sözleri yönetimi de rahatsız etti.''

Fanatik Gazetesi'nin yapmış olduğu habere göre Vitor Pereira'nın hafta içi Avrupa Ligi'nde oynadıkları Antwerp maçının ardından söyledimiş olduğu, ''Süper Lig, Avrupa'nın gerisinde. Bu kulüpte Avrupa Ligi'ni kazanabileceğimizi düşünen kimse var mı?'' sözleri, yönetimi oldukça rahatsız etti.

 

Portekizli teknik direktörün sezon başlangıcından bu yana 3'lü savunma oynatması ise kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.