Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu açıklaması! ''Gelecek sezon...''

Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu açıklaması! ''Gelecek sezon...''

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Cemil taşcıoğlu sezonunun 39. haftasında Sükrü Saracoğlu stadında BB Erzurumspor’u konuk etti. Mücadele 3-1’lik Ev sahibi Fenerbahçe nin galibiyetiyle sonuçlandı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Cemil taşcıoğlu sezonunun 39. haftasında Sükrü Saracoğlu stadında BB Erzurumspor’u konuk etti. Mücadele 3-1’lik Ev sahibi Fenerbahçe nin  galibiyetiyle sonuçlandı. 

Fenerbahçe, BB Erzurumspor’u Jose Ernesto Sosa, Enner Valencia ve Dimitris Pelkas’ın golleriyle 3-1 mağlup etmeyi başardı. BB Erzurumspor’un kaydettiği tek gol ise Özgür Sert tarafında atıldı.

Süper Lig’de 39. haftayı puan kaybı yaşamadan  atlatmayı başaran sarı lacivertli ekipte teknik direktör Emre Belözoğlu geldikten sonra yaşanan değişim sosyal medyada geniş yer buldu.

Sarı Lacivertli  taraftarlar Twitter’da ‘’Emre Belözoğlu ile gelecek sezon yola devam edilmeli mi?’’ sorusunun yanıtını tartıştı.

Kime taraftara göre sezon sonu Emre belözoğlu ile yolları ayrılması gerektiğini düşünürken Kimi taraftar grubu ise önümüzdeki sezonda da Emre Belözoğlu ile yola devam etmenin en doğru karar olacağı şeklinde görüş belirtti.

SİZ DEĞERLİ TAKİPÇİLERİMİZE SORMAK İSTERİZ. SİZCE FENERBAHÇE ÖNÜMÜZDEKİ SEZON EMRE BELÖZOĞLU İLE YOLA DEVAM MI ETMELİ YOKSA YENİ TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARINA GİRMELİ Mİ. DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZİ YORUM OLARAK ALTTA BELİRTEBİLİRSİNİZ.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.