Fenerbahçe’den Şok Haber! Emre Belözoğlu İstifa Mı Edecek?

Fenerbahçe’den Şok Haber! Emre Belözoğlu İstifa Mı Edecek?

Süper Lig’de 41. Hafta oynanan Fenerbahçe – Sivasspor maçını Sivasspor’un 2-1 kazanması üzerine eleştirilerin odağı olan genç teknik adam Emre Belözoğlu görevinden istifa mı edecek?

Süper Lig’de 41. Hafta oynanan FenerbahçeSivasspor maçını Sivasspor’un 2-1 kazanması üzerine eleştirilerin odağı olan genç teknik adam Emre Belözoğlu görevinden istifa mı edecek?

Oynanacak olan Kayserispor maçı sonrasında Emre Belözoğlu’nun istifa edeceği iddia ediliyor.

‘’Tüm Sorumluluğu Üzerime Alırım’’

Önceden yaptığı bir açıklamasında ‘’ Başarısızlıkta tüm sorumluluğu üzerime alırım" demiş olduğu hatırlatılan Emre Belözoğlu’nun Kayserispor maçı sonrasında skoru önemsemeden istifa edeceği iddia ediliyor.

Ali Koç’un genç teknik direktör Emre Belözoğlu ile kesin bir karara varmadığı öğrenilen bilgiler arasında. Eğer Emre Belözoğlu’nun istifası kabul edilirse bu kararın yeni hocaların gelmesinin önünü açmak için olacağı iddialar arasında yer alıyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.