Galatasaray  - Beşiktaş maçı JEST YAYIN TARAFTARİUM JUSTİN TV İZLE maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Olası 11'ler)

Galatasaray - Beşiktaş maçı JEST YAYIN TARAFTARİUM JUSTİN TV İZLE maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Olası 11'ler)

Galatasaray - Beşiktaş maçı JEST YAYIN TARAFTARİUM JUSTİN TV İZLE maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Olası 11'ler) Şampiyonluk yolunda kritik gün.. Galatasaray, lider Beşiktaş'ı evinde ağırlıyor. Sarı Kırmızılılar, derbiyi kazanıp; rakibinin umutlarını son haftalara bırakmak; Siyah Beyazlılar ise kazanarak şampiyon olmak istiyor.

Şampiyonluk yolunda kritik gün.. Galatasaray, lider Beşiktaş'ı evinde ağırlıyor. Sarı Kırmızılılar, derbiyi kazanıp; rakibinin umutlarını son haftalara bırakmak; Siyah Beyazlılar ise kazanarak şampiyon olmak  istiyor.

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç, saat 20.30'da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS HD 1'dan ekranlara gelecek. 

Ligde geride kalan 39 haftada 37 maça çıkan sarı-kırmızılı ekip, 23 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı. Galatasaray, topladığı 75 puanla haftaya 3. sırada girdi.

Kara-Kartallar'da ise 37 maçın 25'ini kazandı, 6'şar beraberlik ve yenilgi gördü. Haftaya 81 puanla zirvede giren  Beşiktaş, ikinci Fenerbahçe'nin 5, üçüncü Galatasaray'ın ise 6 puan önünde yer aldı.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Vodafone Park'ta oynanan mücadeliyi 2-0'lık skorla Lider Beşiktaş kazanmıştı. 

MUHTEMEL 11'LER
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Ömer, Taylan, Kerem Aktürkoğlu, Gedson Fernandes, Emre Akbaba, Babel, Radamel Falcao

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu,, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Souza, Ghezzal, Atiba, Ljajic, Larin, Gökhan Töre

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.