Galatasaray iki isimle sözleşme yenileyecek!

Galatasaray iki isimle sözleşme yenileyecek!

Yabancı sayısının kademeli olarak düşecek olmasının ardından Galatasaraylı camia iç transferde yerli oyuncularını takımda tutmak için harekete geçti. Sarı kırmızılılar, Taylan Antalyalı ve Kerem Aktürkoğlu ile masaya oturdu.

Galatasaray iç transferde harekete geçti. TFF'nin yerli oyuncu statüsünü diretmesinin ardından sarı kırmızılı ekip, takım içinde sözleşme yenilemek için yerli futbolcularıyla temas kurdu.


Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; bu sezon 8+3 şeklinde geçerli olan yabancı kuralının önümüzdeki sezon 7+4 olarak değişecek olmasının ardından, Galatasaray takım içerisinde önem verdiği yerlileri kaybetmek istemiyor. Bu bağlamda sözleşme yenileme çalışmalarına başlayan Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Taylan Antalyalı ile temas kurdu. Oyuncularla kurulan temas sonrası hayli aşamaya kaydeden sarı kırmızılılar, iki oyuncuyu da takımda tutmak ve sözleşme yenilemek istiyor.


Öte yandan, geçtiğimiz sezon büyük çıkış yakalayan ve A Milli Takım'a da seçilen Taylan Antalyalı için yurtdışından tekliflerin gelebileceği ve izlenildiği de aktarılıyor.


Geçmiş sezon başında 24 Erzincanspor'dan transfer edilen Kerem Aktürkoğlu ise Galatasaray'ın en formda ve göze en çarpan isimlerinden biri oldu. Aktürkoğlu'nu ise Bundesliga ve Ligue 1 takımlarının takip ettiği biliniyor.


Galatasaray'ın bu iki oyuncuyla da sözleşme görüşmelerinin son aşamasına geldiği, kısa bir zaman içerisinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.