Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Galatasaray ile Lokomotiv Moskova, UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Bu maçın iddaa oranları, bein sports veya digitürk'de canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium, canlı maç izle.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, şampiyonlar ligi izle, şampiyonlar ligi özet, şampiyonlar ligi maçları hangi kanalda, şampiyonlar ligi yayınlayan kanallar, exxen şampiyonlar ligi, exxen izle, avrupa ligi izle, uefa avrupa ligi izle, uefa canlı izle, galatasaray maçı canlı izle.

UEFA Avrupa Ligi'nde bulunduğu grupta lider olan temsilcimiz Galatasaray kendi sahasında Lokomotif Moskova'yı ağırlayacak. Galatasaray bu zorlu grupta oynadığı 3 maç sonucunda 2 galibiyet 1 beraberlik elde ederek, 7 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Sarı kırmızılı ekip, Türk Telekom Stadı'nda oynadığı son 5 resmi müsabakayı da kaybetmedi. Ligde oynadığı son maçta Gaziantep'i 2-0'lık skorla mağlup eden Galatasaray, Avrupa Ligi grubunda oynadığı son karşılaşmada Moskova deplasmanına gitmiş ve oradan 1-0'lık galibiyetle dönmeyi başarmıştı. Sarı kırmızılılar bu maçı da kazanarak gruptan lider olarak çıkma büyük avantaj elde etmek istiyor. Sakatlıkları bulunan Arda Turan ve Sacha Boey, bu maçta forma giyemeyecekler.

Lokomotif Moskova, grubunda aldığı 1 puan ile son sırada yer alıyor. Bu maçta önemli eksikleri olan Rus temsilcisi henüz grubunda galibiyet sevinci yaşayamadı. Rusya'da ligde oynadığı Sochi ve Nizhny Novgorod maçlarını kazanarak İstanbul deplasmanına gelen Lokomotif Moskova'nın Avrupa sahnesinde devam edip etmemesi açısından çok önemli bir maç olacak. Rus temsilcisinde Ze Luis, Smolov, Miranchuk, Cerqueira, Kamano, Magkeev ve Tiknizyan gibi birçok isim bu maçta sakatlıkları nedeniyle görev alamayacaklar.

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 1.42
  • X - 3.35
  • MS 2 - 4.50

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda?

Galatasaray - Lokomotiv Moskova karşılaşmasını Exxen canlı yayınlayacak.

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı hangi gün?

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı 4 Kasım 2021, Perşembe günü oynanacak.

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta başlayacak?

Galatasaray - Lokomotiv Moskova karşılaşması saat 20.45'de başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve bu sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.