Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: İlerisi bizim için çok açık.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: İlerisi bizim için çok açık.

Süper Lig'in 11. Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 11. Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maçın ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Avrupa maçı öncesi 3 puan, diğer rakiplerimize yetişme ve yukarıyla puan farkının açılmaması gibi bir sürü faktörü düşündüğümüzde güzel bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz eğer buraları az zararla atlatırsak, ilerisi bizim için çok açık." dedi.


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gaziantep FK galibiyeti sonrasında oldukça mutluydu. Son düdüğün ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan tecrübeli hoca maçın genelinde oynanan oyundan memnun olduğunu dile getirdi.


''Feghouli atsa daha iş erken bitmişti.''

Maç öncesinde çalıştıklarını, saha içinde doğru şekilde uyguladıklarını kaydeden Fatih Terim, "İki yarıyı da iyi oynadık. İlk yarı hiç pozisyon vermedik, bu önemliydi. Pozisyonlar da bulduk. Gaziantep defansı 1-0'dan sonra ileri çıkacaktı ve bunu anlattık. 6-7 tane denedik, 1'i gol oldu. Feghouli daha erken atsa, daha farklı bitebilirdi maç. Avrupa maçı öncesi 3 puan, diğer rakiplerimize yetişme, yukarıyla puan farkının açılmaması gibi bir sürü faktörü düşündüğümüzde güzel bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz eğer buraları az zararla atlatırsak, ilerisi bizim için çok açık." dedi.


''Morutan gelişmeye devam edecek.''

Galatasaray'da ilk golü atan Morutan'ı da değerlendiren Fatih terim Terim, "Olimpiu Morutan'ı hem içeride hem kenarda oynatıyoruz. İçlerinde en küçüğü o, biraz da içine kapanık. Hasarsız geçersek, daha da iyi olacaklar. Kaybedilen puanlar genç oyuncularda daha farklı bir etkiye sebep oluyor. Morutan daha da gelişecek." ifadelerini kullandı.


''Kerem'in performansı mutluluk verici.''

Galatasaray'ın 2. golünü atarak kapanışı yapan genç oyuncu Kerem Aktürkoğlu'nu da yorumlayan tecrübeli çalıştırıcı, "Kerem Aktürkoğlu için Erzincan'a teşekkür ederiz. Alt liglerden alıp, güvenip, forma verdik. Gelişimini henüz tamamlamadı ama her geçen gün üzerine koyuyor. Daha da iyi olacak. Performansı mutluluk verici." şeklinde konuştu.


''Marcao rekor kırmış olabilir.''

Maç sonunda taraftarlarla tamamiyle barışan Marcao'ya da değinen Terim, "Marcao'nun yaptığı hareket doğru değildi ama olayı yönetim biçimimiz doğruydu. Kerem'den özür dileyecekti, o da çok üzüldü. Marcao, üzüntüsünün farkında. Kendisi, iyi bir Galatasaraylı. 8 maç Marcao'suz oynadık. Küme düşen takımdan stoper aldık diye eleştirilmiştik ama şu an çok önemli bir yerde. 16 müdahalenin 13'ünde başarılı. Bu bir rekor olabilir." açıklamalarında bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.