Galatasaray'da değişim: Fatih Terim'den kadroya dokunuşlar, bir futbolcu ile yollar ayrılıyor...

Galatasaray'da değişim: Fatih Terim'den kadroya dokunuşlar, bir futbolcu ile yollar ayrılıyor...

Galatasaray'da Gaziantep FK maçının hazırlıkları devam ederken, teknik direktör Fatih Terim bu maç için kadroda değişikliklere gidecek. Sarı kırmızılı ekibin sezon başında transfer ettiği Gustavo Assunçao'dan istediği verimi alamaması sebebiyle de oyuncuyla yolların ayrılması bekleniyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan haber göre Galatasaray'da kadro değişiyor. Beşiktaş derbisini kaybederek zirveden uzaklaşan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Gaziantep FK maçında kadroda değişikliklere gitmeyi planlıyor.

Kadroya dokunuşlar.

Beşiktaş maçında kadroda olan Taylan Antalyalı ve Mostafa Mohamed’in performansından memnun olmadığı için kesmeyi düşünen Terim, Halil Dervişoğlu’nu en uçta oynatmayı planlıyor. Üçlü orta sahadan vazgeçme düşüncesi içinde olan Terim, Morutan’ı da 10 numaraya çekip, sağ tarafta ise Barış Alper Yılmaz’la maça başlamayı düşünüyor.

Sarı kırmızılı teknik adamın Gaziantep FK karşısında savunmanın önünde Alexandru Cicaldau ve Berkan Kutlu'yu görevlendirmesi bekleniyor.

Assunçao hayal kırıklığı.

Transfer döneminin son anında Galatasaray'a imza atan Gustavo Assunçao ise büyük hayal kırıklığı yaratıyor. Portekiz ekibi Famalicao’dan kiralanan genç futbolcunun performansı yetersiz bulunuyor. Ayağına fırsat gelen ve bu fırsatlardan iyi bir şekilde yararlanamayan Brezilyalı futbolcu Gustavo Assunçao ile devre arasında yolların ayrılması bekleniyor. Futbolcu, Beşiktaş ile oynanan derbi karşılaşmasında da kadroda kendisine yer bulamamıştı. Brezilyalı oyuncunun takımdan ayrılması ile birlikte yabancı kontenjanında da yer açılmış olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.