Galatasaraylı Sacha Boey: Kısa sürede döneceğim.

Galatasaraylı Sacha Boey: Kısa sürede döneceğim.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya ile oynadığı maçta sakatlanan Sacha Boey, Instagram hesabından sakatlığına dair açıklamalarda bulundu.

Fransız futbolcu Instagram'dan yaptığı açıklamalada şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili taraftarlar, sizlere şu anki durumumu ve sahadaki eksikliğimi anlatmak için yazıyorum... Bildiğiniz gibi sakatlığım, bu durum takımda olmamı ve Galatasaray'ın renklerini gururla savunmamı engelliyor." Benim için kolay bir zaman değil ama bu durumdan da bir tecrübe ediniyorum. Mümkün olan en kısa sürede sahalara geri dönmek için her gün çok çalışıyorum. Aklımda tek bir hedef var o da hepinizin önünde sahalara geri dönerek takımın hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak."

Fransız genç futbolcu Sacha Boey aynı zamanda Galatasaraylı taraftarlar arasında performansı sıkça övülen bir isim haline gelmişti. Boey, bu sezon oynadığı 7 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.