Gaziantep FK - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

Gaziantep FK - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

Gaziantep ve Kasımpaşa, Süper Lig'in 12. haftasında karşılaşacaklar. Maçın iddaa oranları, bein sport veya digitürk'te canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, selçuk sports, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, süper lig canlı izle, spor toto süper lig izle, gaziantep maçı izle, kasımpaşa maçı izle.

Süper Lig'de 12. hafta itibariyle henüz iç sahada yenilgi yüzü görmeyen Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta Galatasaray'a 2-0 mağlup olmuştu. Kendi evinde daha farklı, özgüvenli bir futbol ortaya koyan Gaziantep, iç sahada oynadığı son maçta Konyaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. İç sahada toplam 5 maç oynayan ekip, 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Gaziantep, Süper Lig'de 15. sırada bulunuyor.

Son 10 maçta sadece 8 puan toplayabilen Kasımpaşa küme düşme hattında 17. sırada bulunuyor. Kasımpaşa'nın deplasmanda henüz galibiyeti bulunmazken oynadıkları 5 deplasmanda sadece 1 beraberlik alabildiler. Alınan sonuçlar neticesinde geçtiğimiz hafta Cihat Arslan ile yollarını ayıran ve Hakan Kutlu ile anlaşan Kasımpaşa, yapılan kan değişimiyle birlikte Gaziantep deplasmanında reaksiyon vermek istiyor.

Gaziantep FK - Kasımpaşa maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 1.87
  • X - 2.95
  • MS 2 - 2.80

Gaziantep FK - Kasımpaşa maçı hangi kanalda?

Gaziantep FK - Kasımpaşa karşılaşmasını BeIN Sports 2 kanalı canlı yayınlayacak.

Gaziantep FK - Kasımpaşa maçı hangi gün?

Gaziantep FK - Kasımpaşa maçı 5 Kasım 2021, Cuma günü oynanacak.

Gaziantep FK - Kasımpaşa saat kaçta başlayacak?

Gaziantep FK - Kasımpaşa karşılaşması saat 20.00'da başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv, taraftarium ve selçuk sports gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve bu sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.