Guti: Teknik direktörlük için teklif aldım

Guti: Teknik direktörlük için teklif aldım

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen İspanya'nın efsane futbolcularından Guti Hernandez, bir kulüpten teknik direktörlük teklifi aldığını ve bu teklifi değerlendirme aşamasında olduğunu söyledi.

Bir zamanlar Real Madrid'in ve hatta İspanya'nın en önemli oyuncularından, ülkemizde Beşiktaş forması da giymiş olan Guti Hernandez Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamalarda teknik direktörlük teklifi aldığını ve bu teklifi değerlendirmeye aldığını söyledi.

 

''Sahada olmak isterdim.''

Yine futbol oynamak istediğini geçmişe özlem duyduğunu açıklayan Guti, ''Zamanı geri çekebilme şansım olsa bir 15 sene geriye giderek tekrar sahaya çıkmak isterdim ve tabii ki hem Barcelona - Real Madrid maçında hem de Beşiktaş - Galatasaray maçlarında forma giymek isterdim. Çok güzel anılarım var. Beşiktaş bugün kendi evinde oynuyor ama benim forma giydiğim dönemde bir Galatasaray deplasmanına gitmiştik. Ben de o maçta kafa golü atmıştım. Anılarım hala taze, oynamak isterdim.'' ifadelerini kullandı.

 

''Beşiktaş Avrupa'da oyun olarak iyi ama hak ettiği sonuçları alamadı.''

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi macerasına da değinen tecrübeli futbolcu, ''Beşiktaş'ın iyi ve güçlü bir kadrosu var. Ligde şampiyon olabilecek kaliteye sahipler. Oyun olarak iyi bir performans göstermelerine rağmen Şampiyonlar Ligi'nde istenilen sonuçları alamadılar. Savunmada yapılan hatalar sebebiyle sonuç böyle oldu.'' açıklamalarında bulundu.

 

''Şampiyonluk için en şanslı takım Beşiktaş.''

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı için de konuşan İspanyol oyuncu, ''Türkiye'de 4 büyük takım her zaman için rekabet halinde ancak ben bu sene şampiyonluk konusunda Beşiktaş'ı daha şanslı görüyorum. Trabzonspor güçlü bir takım, Fenerbahçe de yine aynı şekilde.'' dedi.

 

''Türkiye her zaman aklımda bulunan bir yer.''

Son olarak ise DHA'nın, ''Antrenörlük planların içerisinde Türkiye var mı?'' şeklindeki sorusuna ise şöyle cevap verdi, ''Teknik direktörlük için bir teklif aldım. Ocak ayı içerisinde çalışmaya başlamam için bana bir teklif geldi. Takım ismini şu an vermem doğru olmaz. Türkiye her zaman için aklımda var. Türkiye'den bu yönde bir teklif gelirse elbette sıcak bakarım.'' ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.