Hatayspor-BB Erzurumspor Maçına Virüs Engeli

Hatayspor-BB Erzurumspor Maçına Virüs Engeli

1 personel ve teknik direktör Ömer Erdoğan'ın korona virüse yakalanması sebebiyle Türkiye futbol federasyonu, hatayspor - bb erzurumspor maçını erteledi.

Hatayspor’da 17 futbolcunun yanı sıra 1 personel ve Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın korona virüse yakalanması sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu, Hatayspor-BB Erzurumspor maçını erteledi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Hatayspor-BB Erzurumspor karşılaşmasının ertelenmesine karar verdi. 17 futbolcusunun korona virüs testi pozitif çıkan Hatayspor’un A takım kadrosunda bulunan negatif oyuncu sayısının 14’ün altına düşmesi nedeniyle ’Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ hükümleri gereğince karşılaşma, TFF’nin belirleyeceği ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.