İddia: Cüneyt Çakır Suudi Arabistan Ligi'ne mi gidiyor?

İddia: Cüneyt Çakır Suudi Arabistan Ligi'ne mi gidiyor?

Skorer'in haberine göre Süper Lig'de görev FIFA kokartlı ünlü hakem Cüneyt Çakır'a Suudi Arabistan Futbol Federasyo'nuna transfer olmak üzere masaya oturduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Birleşik Arap Emirlikleri'ne bağlı Körfez Ligi'nde Al Ahli - Al Jazira maçını yöneten Cüneyt Çakır'ın tek maçtan kazandığı ücrete dair iddialar ortaya atıldı.

Müsabakayı yöneten Cüneyt Çakır'ın yardımcıları ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun oldu.

''VAR Hakemi Mete Kalkavan.''

Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçı Al Ahli 2-1 kazanırken, Cüneyt Çakır 3 kez sarı kartına başvurdu. Müsabakanın VAR Hakemi ise Mete Kalkavan oldu.

''Taraftarlar memnun kaldı.''

Taraftarların bu maç ile alakalı yorumları ise belli oldu. Sosyal medyada da yer alan ifadelerin büyük çoğunluğunun yabancı hakem uygulamasının devam etmesi gerektiğini bildirirken yine büyük çoğunluğun Cüneyt Çakır'dan memnun kaldığı görülüyor.

''Tek maç için 12 bin dolar.''

Milliyet'ten Skorer'in haberine göre Cüneyt Çakır'ın sadece bu maç için yaklaşık 12 bin dolar (Yaklaşık 115 bin TL) ücret aldığı iddiası ortaya atıldı. Yardımcılarının ise bu rakamın yarısı olan 6 bin dolar kazandığı konuşuluyor.

''Suudi Arabistan Ligi'ne transfer olacağı iddiası.''

Hakem Cüneyt Çakır, geçtiğimiz dönemlerde zaman zaman Suudi Arabistan Ligi'nde maçlar yönetmişti. Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun kendisine bir sezon için 500 bin dolar teklif yaptığı iddia edildi. Bu teklif, Cüneyt Çakır'ın Türkiye'de kazandığı ücretin 7-8 katı olduğu söylenirken FIFA kokartlı hakemin bu teklife sıcak baktığı söyleniyor. Bu olayın gerçekleşme ihtimalinin ise Cüneyt Çakır'ın Türkiye'de jübile yaptıktan sonra olabilmesi yönünde olduğu iddiaları da var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.