Inter - Udinese maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Inter - Udinese maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Inter ile Udinese İtalya Serie A'da karşı karşıya geliyor. Inter - Udinese maçı iddaa oranları, bein sports veya digitürk'de canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium, canlı maç izle.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, serie a canlı izle, italya ligi canlı izle.

İtalya Serie A'da namağlup lider Napoli ve sadece averaj farklıyla yine namağlup olan Milan'ın 7 puan gerisinde olan Inter, Udinese engelini aşarak zirve takibini sürdürmek istiyor. Ligde son hafta Empoli deplasmanında 2-0 galip gelen Inter kendi sahasında oynadığı 4 maçta 13 gol atarken henüz yenilgiye uğramadı.

Udinese oynadığı son 4 lig maçının tamamında berabere kaldı. Ligde 15. sırada bulunan Udinese, 5 karşılaşmada 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Udinese oynadığı maçlarda ortalama gol sayısı en düşük takımlardan biri. Bir dönemler Galarasaray'ı da çalıştıran Igor Tudor'un teknik direktörlüğünde bulunan Udinese, ligde oynadığı son maçta Verona'ya karşı 1-0 öne geçmiş ancak son dakikalarda yediği penaltı golü ile berabere kalmıştı.

Inter - Udinese maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 1.21
  • X - 4.10
  • MS 2 - 6.40

Inter - Udinese maçı hangi kanalda?

Inter - Udinese karşılaşmasını S Sport ve S Sport Plus kanalları canlı yayınlayacak.

Inter - Udinese maçı hangi gün?

Inter - Udinese maçı 31 Ekim 2021, Pazar günü oynanacak.

Inter - Udinese maçı saat kaçta başlayacak?

Inter - Udinese karşılaşması saat 14.30'da başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve bu sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.