Jardel'den Emre Belözoğlu'na engelleme! Sarı kırmızılı  taraftarlar beğenme rekoruna imza attı

Jardel'den Emre Belözoğlu'na engelleme! Sarı kırmızılı taraftarlar beğenme rekoruna imza attı

Galatasaray'ın efsane golcülerinden biri olan Mario Jardel sosyal medyaya adeta damgasını vurdu. Eski Sambacı, "Galatasaray'ı seviyorum" notuyla yaptığı sosyal paylaşımda Sarı Lacivertililerin Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun üzerine çarpı işareti koyması dikkatlerden kaçmadı. Jardelin yaptığı paylaşım çok kısa bir sürede Galatasaray taraftarları tarafından beğenilerek rekora koştu.

Galatasaray'ın efsane golcülerinden biri olan  Mario Jardel sosyal medyaya adeta damgasını vurdu. Eski Sambacı, "Galatasaray'ı seviyorum" notuyla yaptığı sosyal  paylaşımda Sarı Lacivertililerin Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun üzerine çarpı işareti koyması dikkatlerden kaçmadı. Jardelin yaptığı paylaşım çok kısa bir sürede Galatasaray taraftarları tarafından beğenilerek rekora koştu.

Galatasaray'da milenyum sezonu olarak bilinen  2000-2001 sezonunda forma giymiş ve Avrupa Süper Kupa finalinde Dünya devi Real Madrid ağlarına gönderdiği golle adını tarihe altın harflerle yazdıran süper Mario Jardel'in paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

TARAFTARLAR ZEVKTEN 4 KÖŞE OLDU

Emre Belözoğlu ile birlikte fotoğrafını paylaşan Mario Jardel'in Emre Belözoğlu'nun fotoğrafının üzerine çarpı koyması Galatasaray taraftarlarını çok mutlu etti. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni alırken taraftarlar yorumlara sarı-kırmızı kalpler bıraktı.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.