Juventus - Sassuolo maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? | Juventus - Sassuolo maçı canlı izle! | Juventus - Sassuolo form durumları ve maç detayları.

Juventus - Sassuolo maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? | Juventus - Sassuolo maçı canlı izle! | Juventus - Sassuolo form durumları ve maç detayları.

İtalya Serie A'da 11. hafta karşılaşması Juventus - Sassuolo maçını hangi kanal yayınlayacak? Takımların son durumu, sakatlar, cezalılar ve maça dair tüm detaylar.

Geçtiğimiz sezondan bu yana Serie A'da bir türlü istediği performansı yakalayamayan Juventus, son 5 maçta ritim yakalamış durumda. Siyah beyazlı ekip ligde oynadığı son 5 maçın 4'ünü kazanırken 1 beraberlik alarak mağlubiyet yüzü görmedi ve eski günlerine dönüş sinyali verdi. Juventus bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı bir form grafiği yakalamış durumda. Zenit deplasmanından 3 puanla dönen Juventus, son oynadığı Inter deplasmanından da 1 puanla ayrıldı. Juve'de bu akşam sakatlıkları bulunan Bernardeschi ve Moise Kean forma giyemeyecekler.

 

Ligin ortalama ekiplerinden olan Sassuolo ise inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Ligde 12. sırada bulunan yeşil siyahlılar, son 5 maçta Lazio ve Roma'dan 1 puan fazla; Inter ve Atalanta'dan 1 puan daha az toplayarak 7 puan elde etti. Sassuolo, geçtiğimiz hafta sahasında ağırladığı Verona'yı 3-1 mağlup etti. Konuk ekipte bu akşam; Djuricic, Obiang, Romagna ve Boga sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler.

 

Juventus - Sassuolo maçı hangi kanalda?

Juventus - Sassuolo karşılaşmasını S Sport + ve S Sport 2 kanalları canlı yayınlayacak. 

Juventus - Sassuolo maçı hangi gün?

Juventus - Sassuolo maçı 27 Ekim 2021, Çarşamba günü oynanacak.

Juventus - Sassuolo maçı saat kaçta başlayacak?

Juventus - Sassuolo karşılaşması saat 19.30'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.