Juventus - Zenit maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Juventus - Zenit maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Juventus ile Zenit Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Bu maçın iddaa oranları, bein sports veya digitürk'de canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium, canlı maç izle.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, şampiyonlar ligi izle, şampiyonlar ligi özet, şampiyonlar ligi maçları hangi kanalda, şampiyonlar ligi yayınlayan kanallar, exxen şampiyonlar ligi, exxen izle, şampiyonlar ligi ne zaman, şampiyonlar ligi hangi kanalda.

İtalya Serie A'da istediği performansı sergileyemeyen ve ligde 9. sırada bulunan Juventus, son 3 maçını da kazanamadı. Buna karşın Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yapan ve yoluna emin adımlarla devam eden İtalyan temsilci, Zenit maçını da kayıpsız şekilde atlatmak istiyor. Ligde Sassuolo ve Verona'ya karşı oynadığı son 2 maçını kaybeden Juventus, Zenit maçında galip gelerek silkinme ve güven kazanma peşinde olacak. Juventus cephesinde sakatlıkları bulunan Chiesa, de Sciglio, Moise Kean, Ramsey ve Rugani karşılaşmada görev alamayacak isimler.

Rusya'da oynanan son maçta Juventus'a karşı oldukça iyi bir direnç gösteren ancak son dakikalarda yediği tek golle mağlup olan Zenit, İtalya deplasmanından en az 1 puan alma hedefinde. Grubunda 3 puanla 3. sırada bulunan Zenit, ligde Spartak Moskova'yı 7-1 ve Dinamo Moskova'yı 4-1 yenmeyi başardı. Oynadığı 2 maçta 11 gol atan Rus ekibi, Juventus karşısına oldukça moralli bir şekilde çıkacak. Zenit'te Douglas Santos, Ozdoev ve Kuzyayev bu maçta sakat olmaları nedeniyle şans bulamayacaklar.

Juventus - Zenit maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 1.37
  • X - 3.45
  • MS 2 - 4.80

Juventus - Zenit maçı hangi kanalda?

Juventus - Zenit karşılaşmasını Exxen canlı yayınlayacak.

Juventus - Zenit maçı hangi gün?

Juventus - Zenit maçı 2 Kasım 2021, Salı günü oynanacak.

Juventus - Zenit maçı saat kaçta başlayacak?

Juventus - Zenit karşılaşması saat 23.00'da başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve bu sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.