Karagümrük - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

Karagümrük - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

Karagümrük ile Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında karşılaşacaklar. Maçın iddaa oranları, bein sport veya digitürk'te canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, selçuk sports, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, süper lig canlı izle, spor toto süper lig izle, galatasaray maçı canlı izle, karagümrük maçı canlı izle.

İstanbul'da kendi seyircisi önünde oynadığı son 11 maçı da kaybetmeyen Fatih Karagümrük, İtalyan teknik adam Farioli ile iyi bir uyum yakaladı. Geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanından 2-1'lik mağlubiyetle İstanbul'a dönen Karagümrük 4 maçlık yenilmezlik serisini de sona erdirmiş oldu. Süper Lig'de 8. sırada bulunan Fatih Karagümrük, Galatasaray karşısında puan ya da puanlar alma peşinde. Karagümrük'de Luckassen bu maçta sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Galatasaray sezona her ne kadar istediği gibi bir başlangıç yapamasa da son haftalarda oynadığı futbolla toparlanma belirtileri gösteriyor. Ligin en formda ekipleri arasında bulunan sarı kırmızılılar, Süper Lig'de oynanan son 5 maçın 4'ünü kazanmayı başardılar. Öte yandan Avrupa sahnesinde de grubuna liderlik eden Galatasaray, liderlik yarışına ortak olmak istiyor. Deplasman ekibinde, sakatlıkları bulunan Arda Turan ile Sacha Boey bu maçta forma giyemeyecek iki isim.

Karagümrük - Galatasaray maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 2.80
  • X - 3.05
  • MS 2 - 1.85

Karagümrük - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Karagümrük - Galatasaray karşılaşmasını BeIN Sports 1 kanalı canlı yayınlayacak.

Karagümrük - Galatasaray maçı hangi gün?

Karagümrük - Galatasaray maçı 7 Kasım 2021, Pazar günü oynanacak.

Karagümrük - Galatasaray saat kaçta başlayacak?

Karagümrük - Galatasaray karşılaşması saat 16.00'da başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium ve selçuk sports gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve bu sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.