Kocaelispor - Bayburtspor Maçı A Spor Canlı İzle! | Kocaelispor - Bayburtspor maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

Kocaelispor - Bayburtspor Maçı A Spor Canlı İzle! | Kocaelispor - Bayburtspor maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadeleleri devam ediyor. Kocaelispor, Bayburtspor'u konuk edecek. Bu müsabakayı canlı izlemek isteyen futbolseverler haberimize göz atabilirler.

TFF 1. Lig'de Süper Lig hedefiyle mücadele eden Körfez temsilcisi Kocaelispor, 2. Lig ekibi Bayburtspor'u ağırlıyor.

Kocaelispor, iç sahada seyirci avantajını kullanarak iyi sonuçlara imza atıyor. Ligde iç sahada oynadığı 6 maçın 4'ünü kazanan Kocaeli, genel puan durumunda da maç eksiği olmasına rağmen 6. sıraya yerleşti. Toparlanma sürecinde bulunan Kocaelispor'un yükselen form grafiği göze çarpıyor. Ligde oynanan son 5 maçın 4'ünü kazanan Körfez temsilcisinde moraller yüksek.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bayburtspor, liginde en iyi deplasman performansı gösteren takım. Deplasmanda oynadığı 5 maç sonucunda 4 galibiyet elde eden Bayburtspor, iç sahada ise tam tersi bir performans sergiliyor. Kendi liginde 7. sırada bulunan sarı siyahlı ekip, Kocaeli deplasmanında da ligde olduğu gibi iyi bir deplasman performansı göstermeye çalışacak.

 

 

Kocaelispor - Bayburtspor maçı hangi kanalda?

Kocaelispor - Bayburtspor karşılaşmasını A Spor kanalı canlı yayınlayacak. 

Kocaelispor - Bayburtspor maçı hangi gün?

Kocaelispor - Bayburtspor maçı 27 Ekim 2021, Çarşamba günü oynanacak.

Kocaelispor - Bayburtspor saat kaçta başlayacak?

Kocaelispor - Bayburtspor karşılaşması saat 13.00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.