Konyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Konyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, justin TV, canlı maç izle!

Konyaspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'de 11. haftada karşı karşıya gelecek. Konyaspor ile Fenerbahçe maçı iddaa oranları, bein sport veya digitürk'te canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.

Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Konyaspor, oldukça iyi bir form çiziyor.

Öte yandan eleştirilerin odağında olan Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira ve öğrencileri, kritik Konyaspor deplasmanında galibiyet arayacak.

Konyaspor ligde iç sahada 5 maç oynadı ve bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken henüz mağlubiyete uğramadı.

Sarı lacivertli ekip, oynadığı son 5 resmi karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildi. Hücum yollarında da sorun yaşayan ve sık sık rotasyona giden Fenerbahçe, ligde oynadığı 5 deplasman maçında 9 puan toplarken, 6 gol attı.

Fenerbahçe'de cezalı konumda bulunan Osayi Samuel ve sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ile Mesut Özil bu maçta forma giyemeyecekler.

Konyaspor - Fenerbahçe maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 2.60
  • X - 2.95
  • MS 2 - 1.98

Konyaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Konyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasını BeIN Sports kanalı canlı yayınlayacak.

Konyaspor - Fenerbahçe maçı hangi gün?

Konyaspor - Fenerbahçe maçı 30 Ekim 2021, Cumartesi günü oynanacak.

Konyaspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta başlayacak?

Konyaspor - Fenerbahçe karşılaşması saat 20.00'da başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve bu sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.