Lazio - Fiorentina maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? | Lazio - Fiorentina  maçı canlı izle!

Lazio - Fiorentina maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? | Lazio - Fiorentina maçı canlı izle!

İtalya Serie A 10. hafta karşılaşması Lazio - Fiorentina maçını hangi kanal yayınlayacak? Takımların son durumu, sakatlar, cezalılar ve maça dair tüm detaylar.

Kendi sahasında namağlup olmanın verdiği avantaj ile moralli olarak bu maça çıkacak olan Lazio, geçen hafta Verona'ya 4-1 gibi farklı bir skorla boyun eğdi. O maç her ne kadar büyük hayal kırıklığı olsa da kendi sahasında çok daha iyi bir futbol oynayan Lazio, mutlak galibiyet parolasıyla sahada olacak. Inter ve Roma'yı iç sahada mağlup eden takım, Fiorentina ile kendi sahasında oynadığı son 4 maçın tamamını da kazanmıştı. Serie A'da oynadığı son 5 maçta savunmada sıkıntılar yaşayan takım mutlaka gol yemesine karşın gol de buluyor. Lazio'nun içeride oynadığı 5 maçta 14 gol atması dikkat çekiyor. Lazio'da Adakenye ve Zaccagni sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynayamayacaklar.

Fiorentina'nın ise 3 maçlık deplasman galibiyeti serisi geçtiğimiz günlerde Venezia'ya 1-0 mağlup olmasıyla birlikte son buldu. Fiorentina son oynadığı maçta Cagliari'yi 3-0'lık net bir skorla mağlup etmeyi başardı. Ligde Lazio'nun bir basamak üzerinde ve 7. sırada bulunan Fiorentina, Lazio'ya nazaran daha sıkı bir takım. Fiorentina öncelikli savunma anlayışıyla ön plana çıkıyor. Floransa temsilcisinde takımın önemli parçası olan Şilili oyuncu Pulgar ve Dragowski bu maçta sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

 

Lazio - Fiorentina maçı hangi kanalda?

Lazio - Fiorentina karşılaşmasını S Sport 2 ve S Sport Plus canlı yayınlayacak. 

Lazio - Fiorentina maçı hangi gün?

Lazio - Fiorentina maçı 27 Ekim 2021, Çarşamba günü oynanacak.

Lazio - Fiorentina maçı saat kaçta başlayacak?

Lazio - Fiorentina karşılaşması saat 21.45'de başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.