Manchester United - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

Manchester United - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

Manchester United - Manchester City, İngiltere Premier Ligi'nde karşılaşacaklar. Maçın iddaa oranları, bein sport veya digitürk'te canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium, selçuk sports.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, selçuk sports, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, süper lig canlı izle, premier lig canlı izle, ingiltere premier lig izle, mancehster united maçı izle, united city izle, manchester city maçı izle.

Liverpool faciasından sonra Premier Lig'de deplasmanda oynadığı Tottenham maçını 3-0 gibi net bir skorla kazanan Manchester United, geçtiğimiz günlerde Şampiyonlar Ligi sahnesinde Atalanta deplasmanından 2-2'lik beraberlikle döndü. Cristiano Ronaldo'nun ön plana çıktığı maçtan beraberlik alan kırmızı şeytanlar, Avrupa'da liderliğini sürdürüyor. İngiltere Premier Ligi'nde 17 puanla 5. sırada bulunan United, lider Chelsea'nın 8 puan arkasında zirve takibini sürdürüyor. Derbi maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak Manchester United, ligde oynadığı son 5 maçta sadece 4 puan alabilmişti. United'in Fransız yıldızı Paul Pogba ise cezası sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek.

Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge'yi ağırlayan ve 4-1 kazanan City, Premier Lig'de şampiyonluk yolunda kritik bir mücadeleye sahne olacak karşılaşma öncesinde moral depoladı. Ligde 20 puanla 3. sırada bulunan City son oynadığı lig maçında Crystal Palace'ye 2-0 mağlup olarak taraftarlarını hüsrana uğratmıştı. City'de Laporte, Ferran Torres ve Benjamin Mendy forma giyemeyecekler.

Manchester United - Manchester City maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 3.75
  • X - 3.45
  • MS 2 - 1.50

Manchester United - Manchester City maçı hangi kanalda?

Manchester United - Manchester City karşılaşmasını S Sport ve S Sport Plus kanalı canlı yayınlayacak.

Manchester United - Manchester City maçı hangi gün?

Manchester United - Manchester City maçı 6 Kasım 2021, Cumartesi günü oynanacak.

Manchester United - Manchester City saat kaçta başlayacak?

Manchester United - Manchester City karşılaşması saat 15.30'da başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv, taraftarium ve selçuk sports gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve bu sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.