Milan - Inter maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

Milan - Inter maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle! 1xbet, matbet, taraftarium, selçuk sports, justin TV, canlı maç izle!

AC Milan ve Inter, İtalya Serie A'da karşı karşıya geliyorlar. Maçın iddaa oranları, bein sport veya digitürk'te canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler... 1xbet, matbet, restbet, justin tv, taraftarium.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftarium, justin tv, şifresiz canlı maç izle, selçuk sports, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, italya serie a canlı izle, italya ligi canlı izle, milan inter derbisi izle, milan maçı izle, inter maçı canlı izle, s sport canlı izle, s sport plus canlı izle.

Bu sezon San Siro'da oynadığı 5 maçın tamamını kazanan Milan, derbi öncesinde puan avantajı bulunan takım konumunda. Napoli ile kıyasıya bir liderlik mücadelesi veren AC Milan, 31 puanla Napoli'nin ardından averaj farkıyla 2. sırada yer alıyor. Ezeli rakibi Inter ile arasında 7 puanlık bir fark bulunan Milan, bu maçı kazanarak hem en yakın rakibi ile olan makası açmak hem de derbiyi de kazanarak psikolojik üstünlük sağlamak istiyor. Milan, Serie A'da oynadığı son lig maçında Roma'yı deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Milan cephesinde Fransız genç kaleci Maignan ile Theo Hernandez bu maçta forma giyemeyecekler.

Kendi sahasında, Giuseppe Meazza'da bu kez konuk takım rolüne bürünecek olan Inter bu sezon her ne kadar formda ve iyi durumda olsa da rakibi Milan kadar olağanüstü bir performans çizemedi. Ligde 24 puanla 3. sırada bulunan Inter'in 11 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece 1 yenilgi elde etmesi, Napoli ve Milan ile rekabet etmeye yetecek bir performans olamadı. Inter, İtalya Serie A'da oynadığı 11 maçta attığı 28 golle, ligin en çok gol atan takımı unvanına sahip. Inter de tıpkı ezeli rakibi Milan gibi, Milano şehrinde henüz yenilgisi bulunmuyor. Mavi siyahlı ekip, Milan'ı devirerek liderlik yarışına ortak olma planları yaparken sahaya herhangi bir cezalı ya da sakat oyuncusu olmadan çıkacak.

Milan - Inter maçının iddaa oranları ise şöyle:

  • MS 1 - 2.75
  • X - 3.05
  • MS 2 - 1.87

Milan - Inter maçı hangi kanalda?

AC Milan - Inter karşılaşmasını S Sport 2 ve Sport Plus + kanalı canlı yayınlayacak.

Milan - Inter maçı hangi gün?

AC Milan - Inter maçı 7 Kasım 2021, Pazar günü oynanacak.

Milan - Inter saat kaçta başlayacak?

AC Milan - Inter karşılaşması saat 22.30'da başlayacak.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium ve selçuk sports gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve içeriği paylaşan sitelere aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.