Olympiakos - Fenerbahçe Beko canlı izle! Bein Sports Haber canlı izle! Olympiakos - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

Olympiakos - Fenerbahçe Beko canlı izle! Bein Sports Haber canlı izle! Olympiakos - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

THY Euroleague 7. haftasında Olympiakos ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geliyor. Olympiakos - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? Bu maça ve takımlara ait tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Olympiakos - Fenerbahçe Beko karşılaşmasını sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.

THY Euroleague 7. haftasında Olympiakos ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geliyor. 

Olympiakos, son oynadığı maçta Alba Berlin'i 87-83 mağlup etmeyi başardı ve henüz iç sahada mağlubiyeti bulunmuyor. Yunanistan'da oynadığı maçlarda averaj bakımından da, performans bakımından da üst düzey mücadele gösteren Olympiakos sırasıyla Baskonia, Real Madrid, Zalgiris Kaunas ve Alba Berlin'i mağlup etmeyi başardı. Yunanistan'da, iç sahada son 7 resmi maçını da kazanan Olympiakos'u kendi sahasında mağlup eden son takım Fenerbahçe Beko'ydu. Bu maç geçtiğimiz sezon 26 Mart 2021 bir Euroleague maçıydı ve 76-71 sona ermişti.

Fenerbahçe Beko ise bu sezon Euroleague hakemlerinin tartışmalı kararlarından şikayetçi. Geçtiğimiz günlerde oynanan Barcelona maçında yine hakem hatalarına maruz kalan temsilcimiz, Euroleague lideri olan Barça karşısında çok iyi bir mücadele sergilemiş ancak son saniyelerde yediği basket ile maçı 74-76 mağlup olmuştu. Fenerbahçe Beko, Euroleague'de oynadığı son 3 deplasman maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Sarı lacivertli ekip bu zorlu deplasmanda galibiyet almak istiyor.

Olympiakos - Fenerbahçe Beko maçı canlı izle! Bein Sports Haber canlı izle.

Olympiakos - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda?

Olympiakos - Fenerbahçe Beko karşılaşmasını BeIN Sports Haber kanalı şifresiz olarak yayınlayacak.

Olympiakos - Fenerbahçe Beko maçı hangi gün?

Olympiakos - Fenerbahçe Beko maçı 28 Ekim 2021, Perşembe günü oynanacak.

Olympiakos - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta başlayacak?

Olympiakos - Fenerbahçe Beko karşılaşması saat 21.00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.