Ozan Tufan'a Adadan Dev TALİP....

Ozan Tufan'a Adadan Dev TALİP....

Fenerbahçe'de bu sezon ortaya koyduğu muhteşem performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Ozan Tufan için Crystal Palace'ın ilgisi sürüyor . Ada temsilcisinin, yıldız futbolcunun serbest kalma bedeli olan 20 milyon euroyu ödeyip fenerbahçe ile pazarlık masasına oturmadan transferi bitirebileceği iddia edildi.

Fenerbahçe'de bu sezon ortaya koyduğu muhteşem performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Ozan Tufan için Crystal Palace'ın ilgisi sürüyor . Ada temsilcisinin, yıldız futbolcunun serbest kalma bedeli olan 20 milyon euroyu ödeyip fenerbahçe ile  pazarlık masasına oturmadan transferi bitirebileceği iddia edildi.

Kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Ozan Tufan, Avrupa'da transferin gözde ismi haline geldi. Ada ekibi Crystal Palace, 25 yaşındaki sarı lacivertli futbolcuya formayı giydirmek için seferber oldu.

3 YIL ÖNCE KAPIDAN DÖNDÜ

Adanın köklü kulüplerinden olan Crystal Palace'ın Ozan Tufan'a olan ilgisi yeni değil. 2018 yılının ocak ayında başarılı orta saha oyuncusunun transferi için tüm anlaşmalar yapılmış,Ozan Tufan'ın uçak bileti bile alınmıştı ancak Bukayo Sako'nun sakatlığı sonrasında Ada temsilcisi son anda kararını değiştirip Ozan'dan vazgeçip bir dönem Trabzonspor forması da giyen Alexander Sörloth'u kadrosuna katmıştı. Crystal Palace bu kez Ozan'ı elinden kaçırmamaya kararlı.

PAZARLIK DAHİ ETMEYECEKLER

Ada Temsilcisi, Ay yıldızlı futbolcuyu çok istiyor. Bu nedenle sözleşmesinde yer alan '20 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesini kullanmayı planlıyorlar. Ozan Tufan'ın menajeriyle temasa geçen Crystal Palace yetkilileri, oyuncu ile anlaşması halinde Sarı Lacıvertliler ile pazarlık dahi etmeden 20 milyon euroyu ödeyerek bu transferi çabucak sonlandırmanın planlarını yapıyor. Zaten Sarı-Kanaryalar da 20 milyon euro altında gelecek hiçbir teklifi kabul etmeye sıcak bakmıyor.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.