
Roma 591 Milyon Euro'ya Satıldı
İtalya’nın ünlü kulüplerinden Roma, 591 milyon Euro karşılığında yeni sahibi Amerikalı Dan Friedkin’e satıldı.
Milli yıldızımız Cengiz Ünder ve Mert Çetin'in de formasını giydiği İtalya’nın dev kulüplerinden Roma, tam 591 milyon Euro'ya satıldı. Serie A’nın efsanelerinden olan dev kulüpten yapılan resmi açıklamada, kulübü Amerikalı milyarder Dan Friedkin’in satın aldığı duyuruldu.
Cengiz Ünder Napoli'ye Satılacaktı
Kulübün el değiştirmesi sonrasında Cengiz Ünder’in geleceğinin nasıl şekilleneceği de merak konusu oldu. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ daha önce Roma’nın bir diğer Serie A takımı Napoli ile görüştüğünü ve kuvvetle muhtemel olarak Cengiz Ünder’in Napoli’ye transfer olacağını açıklamıştı.
Göksel Gümüşdağ, Cengiz Ünder’le ilgili olarak "Cengiz Ünder yakın zamanda Napoli'ye satıldı satılacak. Görüşmeler sürüyor. Oradan da kulübümüze 4-5 milyon Euro gelir gelecek" açıklamasında bulunmuştu. Başakşehir başkanının bu açıklamasının sebebi, yapılan anlaşma gereği Başakşehir Kulübü’nün gelecek transferden yüzde 20 pay alacak olması idi.
Milli futbolcumuz eğer 25 milyon Euro bedelle Roma'dan Napoli'ye transfer olursa, Medipol Başakşehir tam5 milyon Euro'luk gelir elde etmiş olacak.
Yeni Başkan Ne Karar Verecek?
Transfer görüşmelerinin sürdüğü iddia edilirken Roma’nın el değiştirmesi Cengiz Ünder’in geleceğini nasıl şekillendirecek, herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.