Samsunspor - 1922 Konyaspor Maçı A Spor Canlı İzle | Samsunspor - 1922 Konyaspor maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

Samsunspor - 1922 Konyaspor Maçı A Spor Canlı İzle | Samsunspor - 1922 Konyaspor maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadeleleri devam ediyor. Samsunspor, 1922 Konyaspor'u konuk edecek. Bu müsabakayı canlı izlemek isteyen futbolseverler haberimize göz atabilirler.

TFF 1. Lig'de boy gösteren Samsunspor geçtiğimiz sezon Süper Lig'e çıkmaya çok yakındı. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Karadeniz temsilcisi, son maçlarda zor fikstür içerisinde sıkı bir takım olduğunu gösterdi ve yükselişe geçti. Samsunspor ligde oynadığı hiçbir iç saha maçında yenilgi yüzü görmedi.

1922 Konyaspor ise TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yükselme mücadelesi veriyor. Son maçlarında ne kadar dişli bir ekip olduğunu gösteren Konya ekibi, kendi sahasında çok daha iyi performans sergilerken deplasmanda ise beklenen puanları toplayamadı. Ligde 8. sırada olmasına rağmen averaj bakımından sıralama yapıldığında 5. konumda yer alan 1922 Konyaspor, Samsun deplasmanında direnç göstererek bir üst tura yükselmeyi hedefliyor.

Samsunspor - 1922 Konyaspor maçını CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN.


Samsunspor - 1922 Konyaspor maçı hangi kanalda?

Samsunspor - 1922 Konyaspor karşılaşmasını A Spor kanalı canlı yayınlayacak. 

Samsunspor - 1922 Konyaspor maçı hangi gün?

Samsunspor - 1922 Konyaspor maçı 26 Ekim 2021, Salı günü oynanacak.

Samsunspor - 1922 Konyaspor saat kaçta başlayacak?

Samsunspor - 1922 Konyaspor karşılaşması saat 18.00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.